Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339120870 Márka: GUESS

Guess GUTWST50EK TWS Bluetooth fülhallgató + dokkoló állomás - fekete Classic EST


Cikkszám: GUE002960-0 | EAN/Vonalkód: 3666339120870 | Márka: GUESS

Guess GUTWST50EK TWS Bluetooth fülhallgató + dokkoló állomás - fekete Classic EST


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Classic EST Bluetooth TWS fülhallgató + dokkoló állomás

Éld át az új definícióját a nagyszerű hangminőségnek és a stílusos designnak ezekkel az ergonomikus Guess fülhallgatókkal. Egyedi kialakításuk kiváló vizuális élményt nyújt, és az előrehaladott technológiák alkalmazása teljesen új dimenziót ad kedvenc zenéidnek, felfedve olyan rejtett nüanszokat és részleteket, amelyeket eddig nem hallottál.

Dokkoló állomás és power bank egyben

A fülhallgatód megérdemli egy hasonlóan sokoldalú dokkoló állomás társaságát. Ez az állomás nemcsak a fülhallgatók biztonságos tárolását és töltését garantálja, hanem hordozható power bankként is szolgál. 300mAh kapacitásával most korlátlan lehetőségeid vannak. Soha többé nem kell aggódnod amiatt, hogy az akkumulátorod a legrosszabb pillanatban merül le. Ez több, mint egy egyszerű kiegészítő - ez egy olyan elem, amely kiemeli ezeknek a fülhallgatóknak az innovációját.

Hosszú működési idő

A töltőtok akkumulátora akár 35 óra folyamatos zenehallgatást is lehetővé tesz, ha rendszeresen töltöd a tok segítségével. A nagy akkumulátor kapacitás - 300 mAh - lehetővé teszi, hogy a fülhallgatót hétszer is feltöltsd, így egész nap használhatod a fülhallgatót. Az egyszer feltöltött fülhallgatók akár öt óra zenehallgatást is biztosítanak. A legújabb Bluetooth 5.3 verzió zökkenőmentes csatlakozást és válaszkészséget ígér. A fülhallgatóid most tökéletesen szinkronizáltak az okostelefonoddal, így azonnal elindíthatod a zenét és fogadhatod a hívásokat késedelem nélkül. Ennek a technológiai tökéletességnek köszönhetően úgy maradsz kapcsolatban kedvenc audioforrásoddal, mint korábban soha.

Kiváló hangminőség

Ami igazán kiemeli ezeket a fülhallgatókat, az a 13 mm-es membránjuk. Ez nem csak egy szám - ez egy átalakulás abban, ahogyan a hangot érzékeled. Egy ilyen nagy membrán forradalmasítja, ahogyan minden egyes hangjegyet és hangot megélsz. A mély hangok mélyebbek, a magas hangok tisztábbá válnak, egy olyan hangszín spektrumot teremtve, amit korábban lehetetlen volt elérni. Mintha egy koncert vagy stúdió közepébe teleportálnál, egy korábban elképzelhetetlen módon merülve el a hangokban.

Ezek a fülhallgatók nemcsak egy hangzásbeli remekművek, hanem tökéletesen felkészültek az aktív életmódra is. Az IPX6 védelem azt jelenti, hogy izzadtságnak és könnyű esőnek is ellenállnak, nyugalmat adva akár szabadtéren edzel, akár utazol. Ráadásul, kiváló hangminőségüknek köszönhetően lenyűgöző 6 órán át élvezheted a zenét. Ez elegendő idő ahhoz, hogy teljesen elmerülj a zenében, megnézz egy filmet vagy hosszasan beszélgess anélkül, hogy gyakran kellene újratöltened.

A termék Guess licenc alapján készült.

Műszaki adatok
Típus: In-ear fülhallgató
Bluetooth verzió: 5.3
Fülhallgató akkumulátor: 2x 35 mAh
Töltőtok kapacitása: 300 mAh
Fülhallgató töltési idő: 1,5 óra
Tok töltési idő: 2 óra
Tok töltőport: USB-C
Működési idő: akár 6 óra
Védettségi szint: IPX6
Membrán méret: 10mm
Szín: Fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett