Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037360575 Márka: AVATTO

Okos WiFi Fali Aljzat Avatto N-WOT10-USB-B TUYA USB USB-C (fekete)


Cikkszám: N-WOT10-USB-B | EAN/Vonalkód: 6976037360575 | Márka: AVATTO

Okos WiFi Fali Aljzat Avatto N-WOT10-USB-B TUYA USB USB-C (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Most még kényelmesebben használhatja az otthoni eszközeit. Az Avatto okos aljzat lehetővé teszi, hogy távolról vezérelje őket a TUYA / Smart Life alkalmazással vagy a Google Assistant / Amazon Alexa hangalapú asszisztensekkel. Két porttal is fel van szerelve - USB-A és USB-C, melyekkel például okostelefonokat vagy tableteket tölthet. Emellett a termék Wi-Fi-n keresztül csatlakozik és nagyon könnyen telepíthető.

Kiegészítő portok Önnek
Élvezze készülékei gyors és kényelmes töltését. Az N-WOT10-USB-B két porttal rendelkezik - USB-C és USB-A. Ez azt jelenti, hogy nem kell további töltőket használnia és több aljzatot foglalnia csak azért, hogy feltöltsön néhány eszközt - most közvetlenül csatlakoztathatja a tabletet vagy telefont. A termék akár 20W-os töltési teljesítményt biztosít, és támogatja a QC 3.0+, FCP és AFC szabványokat - ne várakozzon sokáig, amíg az okostelefonja ismét kész lesz!

Távoli vezérlés az okostelefonjáról
Nem emlékszik, hogy kikapcsolta-e az eszközt, mielőtt elhagyta az otthont? Most ezt az okostelefonjával is megteheti! Csak hozzá kell adnia az aljzatát a TUYA / Smart Life alkalmazáshoz - ha ezt megteszi, szert tehet arra a képességre, hogy távolról be- és kikapcsolja a kiválasztott készülékeket. Ha szeretné, ossza meg a készülékeit a háztartás többi tagjával is, így ők is kényelmesen vezérelhetik azokat távolról.

Számos további lehetőség
Használja az időzítő funkcióját, készítsen munkatervet, vagy csatlakoztasson több okos készüléket és automatizálja a működésüket. Ilyen módon például elérheti, hogy a kávéfőző automatikusan elinduljon, amikor felkel az ágyból, és a lámpák 7:30-kor kikapcsoljanak, amikor munkába készül. Lehetőség van arra is, hogy csoportosan vezérelje a kiválasztott eszközöket.

Hangvezérlés
Most már elég egy rövid parancs ahhoz, hogy egy adott készüléket be- vagy kikapcsoljon - nem is kell felkelnie a helyéről! A készülék kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant okos asszisztenssel. Így kényelmesen vezérelheti hangjával. Ágyban fekszik, és ki kell kapcsolnia a lámpát? Kanapén ül, és be kell kapcsolnia a TV-t? Vagy talán a kezei foglaltak a főzéssel, és el kell indítania valamilyen készüléket? Az Avattoval mindez sokkal könnyebb lesz!

Fejlett design
Az Avatto aljzat nemcsak otthon, hanem például irodában vagy hotelben is hasznos lesz. Tartós kialakítása különbözteti meg - edzett üveg panellel van ellátva, amely karcálló és könnyen tisztítható. Az eszköz telepítése sem fog problémát okozni. Ezen kívül az aljzat speciális biztonsági zárral rendelkezik - hasznos lesz olyan helyeken is, ahol gyerekek vannak. Ezenkívül megjegyzi az utolsó beállításokat és egy esetleges áramkimaradás után visszaállítja azokat.

Márka: Avatto

Modell: N-WOT10-USB-B

Szín: Fekete

Bemeneti feszültség: 100-240 V, 50/60 Hz AC

Maximális terhelés: 20 W (USB-A és USB-C), 16 A 3680 W (aljzat)

USB-A maximális kimeneti áram: DC 5 V/3 A, 9 V/2 A, 12 V/1.5 A

USB-C maximális kimeneti áram: DC 5 V/3 A, 9 V/2.22 A, 12 V/1.67 A

USB-A + USB-C kimeneti áram max: 5 V / 3.4 A max.

Gyors töltési szabványok: QC 3.0+ / 3.0 / 2.0, Huawei FCP / SCP / HVSCP, Samsung AFC, USB BC1.2 DCP, Apple 2.4A

Földelés: Standard

Wi-Fi szabvány: Wi-Fi 2.4 GHz IEEE 802.11 b/g/n

Működési fogyasztás: < 1.2 W

Készenléti fogyasztás: < 0.6 W

Élettartam: Kb. 100,000 használat

Anyag: Edzett üveg, PC

Méretek: 86 x 86 x 45 mm

Támogatott rendszerek: iOS, Android

Alkalmazás: TUYA / Smart Life

Kompatibilitás: Amazon Alexa / Google Home

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett