Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037361497 Márka: AVATTO

Avatto SDL-A270-B -6072 Wi-Fi okos digitális zár fekete


Cikkszám: SDL-A270-B-6072 | EAN/Vonalkód: 6976037361497 | Márka: AVATTO

Avatto SDL-A270-B -6072 Wi-Fi okos digitális zár fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

52600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fedezze fel a biztonság új korszakát az Avatto SDL-A270-B okos digitális zárral. Ez a fejlett zár többféle nyitási módot kínál, beleértve az ujjlenyomatot, IC kártyát, jelszót, mobilalkalmazást és hagyományos kulcsot. Távoli vezérlést és hozzáférés-ellenőrzést tesz lehetővé alkalmazásokon keresztül, így bárhonnan irányíthatja és figyelheti hozzáférést a világból. Gyors nyitás, hosszú élettartamú akkumulátor és időjárásállóság csak néhány olyan tulajdonság, amely ideális választássá teszi a modern otthon vagy iroda számára. A zár 35-60 mm vastagságú ajtókhoz alkalmas.

Nyisson úgy, ahogy szeretné
A zár 5 különböző nyitási módot kínál - legyen az ujjlenyomat, IC kártya, jelszó, mobilalkalmazás vagy hagyományos kulcs. Bármelyik módot is választja, soha nem kell várakoznia, köszönhetően a gyors (1-1,5 másodperc) nyitási időnek.

Személyre szabott hozzáférés
Hozzon létre egyedi hozzáférési kódokat különböző felhasználók számára, lehetővé téve a zár használatának és időpontjának monitorozását - létrehozhat egyszeri vagy időkorlátos jelszavakat is! Ez a funkció különösen hasznos kereskedelmi helyiségek, bérlakások kezelésekor, vagy ha érzékeny területek biztonságát kell biztosítani.

Vezérlés bárhonnan
A zár Wi-Fi modullal van felszerelve, amely lehetővé teszi az ajtó hozzáférésének távoli kezelését a Tuya Smart vagy SmartLife alkalmazáson keresztül okostelefonjáról. Hozzáférést biztosíthat a zárhoz más családtagoknak, vagy különleges jeleneteket hozhat létre. Nem számít, hol tartózkodik - otthon, munkahelyen vagy nyaraláson - teljes mértékben ellenőrizheti otthona biztonságát.

Hosszú élettartamú és megbízható áramellátás
Négy AA alkáli elemmel működik, az Avatto okos zár kivételes, 10-12 hónapos élettartamot kínál, minimalizálva az elemek gyakori cseréjének szükségességét. Ráadásul, ha az elem lemerül vagy áramkimaradás történik, gyorsan és egyszerűen töltheti fel a zárat külső áramforrással, például powerbankkal. Ezzel a megoldással a zár teljesen működőképes marad, biztosítva otthona folyamatos biztonságát, még a legkevésbé várt helyzetekben is.

Tartósság minden körülmény között
Az Avatto SDL-A270-B okos digitális zár IP55 minősítéssel rendelkezik, ami ellenáll a esőnek, hónak és egyéb időjárási körülményeknek. Biztos lehet benne, hogy a zár teljes mértékben működőképes és megbízható marad -20°C és 50°C közötti extrém hőmérsékleteken és akár 95%-os páratartalom mellett is.

Gyártó: Avatto
Modell: SDL-A270-B -6072
Szín: Fekete
Anyag: Alumínium ötvözet, ABS, edzett üveg
Ajtó vastagsága: 35-60 mm
Áramellátás: Alkálielemek AA x4 / 6V
Elem élettartam: 10-12 hónap
Zár nyitási módjai: Ujjlenyomat, IC kártya, jelszó, alkalmazás, hagyományos kulcs
Zár nyitási idő: 1-1,5 s
Csatlakoztathatóság: Wi-Fi
Kompatibilis operációs rendszerek: iOS 7.0 vagy újabb, Android 4.4 vagy újabb
Alkalmazás: Tuya Smart / SmartLife
Statikus áram:

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett