Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048279070 Márka: Nillkin

Nillkin Iceblade Prop tok Xiaomi 14 Mi Ultra-hoz mágneses modullal - fekete


Cikkszám: Nillkin Iceblade Prop Xiaomi 14 Mi Ultra black | EAN/Vonalkód: 6902048279070 | Márka: Nillkin

Nillkin Iceblade Prop tok Xiaomi 14 Mi Ultra-hoz mágneses modullal - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin Iceblade Prop tok Xiaomi 14 Mi Ultra-hoz mágneses modullal - fekete

A Nillkin Iceblade Prop tok félig átlátszó kialakítása, fémes, vonalas és fényes elemekkel modern megjelenést kölcsönöz a telefonodnak. Az innovatív fém lencsefedele nem csak a kamerádat védi, hanem a magánszférádat is biztosítja. A beépített állvány lehetővé teszi, hogy különféle szögekből kényelmesen nézd a képernyőt, a MagSafe rendszer pedig a mágneses rögzítéssel egyszerű és gyors felszerelést biztosít. A TPU és PC anyagok kombinációja teljes körű védelmet és nagyobb ellenállást garantál az esésekkel szemben.

A Nillkin Iceblade Prop tok legfontosabb előnyei:

- Futurisztikus, elegáns designt ad a telefonodnak. A félig átlátszó tok fémes, vonalas és fényes elemeket ötvöz, egyedi karaktert kölcsönözve neki.
- Hatékonyan védi a kamerát. A fém fedél nemcsak a lencsét védi, hanem a magánszférát is.
- Kényelmes használatot biztosít különféle helyzetekben. A beépített állvány állvánnyá alakítja a tokot.
- Támogatja a MagSafe technológiát. A mágneses rögzítőrendszer lehetővé teszi a MagSafe kiegészítők gyors és egyszerű csatlakoztatását.
- Teljes körű védelmet nyújt a telefonnak. A dupla anyagokból (TPU és PC) készült konstrukció hatékonyan védi az egész testet. A tok ellenáll az esések hatásainak, ami hosszabb élettartamot jelent.

Specifikáció:
- Márka: Nillkin
- Sorozat: Nillkin Iceblade Prop
- Kompatibilitás: Xiaomi 14 Mi Ultra
- További jellemzők: fém lencsefedele állvány funkcióval, mágnes a MagSafe kiegészítőkkel kompatibilis, lyuk csuklópánt rögzítéséhez
- Anyag: TPU, PC
- Szín: fekete

Nillkin Iceblade Prop - nem csak védelem, hanem stílus

Modern, félig átlátszó kialakításának és fémes elemeinek köszönhetően a Nillkin Iceblade Prop tok futurisztikus megjelenést kölcsönöz a telefonodnak. Az erős anyagok egyedi kombinációja elegáns designnal ideális választássá teszi azok számára, akik értékelik a stílust és az innovációt.

Biztonság, amely minden részletre figyel

A megbízható fém lencsefedél nem csak a kamera legfontosabb elemét védi, hanem segít megőrizni magánszférádat is. Ennek a megoldásnak köszönhetően biztonságban érezheted magad, tudván, hogy a képeid védve vannak a sérülésektől és a nem kívánt pillantásoktól.

Kényelem minden alkalomra

A Nillkin Iceblade Prop tokba épített állvány lehetővé teszi, hogy a telefonod egyszerűen tökéletes szögben helyezd el. Legyen szó videónézésről vagy weblapok böngészéséről, mindezt maximális kényelemben teheted!

MagSafe - a mágneses forradalom használatban

A Nillkin Iceblade Prop tokban található MagSafe gyűrű növeli a kényelmedet. Ez a mágneses rendszer lehetővé teszi különféle kiegészítők (pl. autós tartók) gyors csatlakoztatását, könnyebbé és intuitívabbá téve a telefon használatát.

Verhetetlen védelem a telefonodnak

A dupla anyagokból (TPU és PC) készült konstrukció nem csak a karcolásoktól véd meg, hanem növeli az esésekkel szembeni ellenállást is. A Nillkin Iceblade Prop tok átfogó védelmet nyújt, ami a telefonodat felkészíti a mindennapi használat minden kihívására.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett