Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5905316143296 Márka: LDNIO

LDNIO LS422 2m USB-A - USB-C kábel piros


| EAN/Vonalkód: 5905316143296 | Márka: LDNIO

LDNIO LS422 2m USB-A - USB-C kábel piros


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

2100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

LDNIO LS422 2m USB-C kábel
Páratlan kényelmet biztosít a telefon töltése során. Az LDNIO LS422 kábel 2,4 A áramerősségének köszönhetően lehetővé teszi az áram azonnali megújulását. Döntött kialakítása hihetetlen kényelmet garantál, amikor okostelefonját töltés közben használja. Segítségével könnyedén töltheti okostelefonját, táblagépét vagy vezeték nélküli fejhallgatóját. A kábelt nagy tartósság és szilárd kidolgozás jellemzi.

Gyors töltés
Élvezze a gyors töltést. A kábel maximum 2,4A áramerősséggel kínál töltést, így nem tart sokáig, amíg okostelefonja megújul az energiával. Ráadásul lehetővé teszi az adatok átvitelét és a készülékek egyidejű töltését.

A játékosokat szem előtt tartva
A kábel ferde kialakítása megkönnyíti a telefon kezelését, és kivételes kényelmet biztosít a használat során. A speciálisan kialakított csatlakozó 90°-os szögben hajlik, ami megakadályozza, hogy a kábel eltörjön vagy megsérüljön. Ez lehetővé teszi, hogy szabadon játszhasson a telefonon, még töltés közben is.

Tartós konstrukció
A kivételes ellenállású kábel elkészítéséhez átlagon felüli tartós anyagokat használtak. A tartós fonat megakadályozza, hogy a kábel összegabalyodjon, és tökéletesen megvédi a kisebb sérülésektől. Emellett a kábel számos szigorú biztonsági teszten is átesett – így nem kell aggódnia készülékei biztonsága miatt töltés közben.

GyártóLDNIO
ModellLS422
Hossz2 m
Kimeneti áram2.4A
SzínPiros
CsatlakozókUSB-A / USB-C

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett