Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900217000679

Night lamp WDL-03 vezetéknélküli éjjeli lámpa rózsa arany


Cikkszám: URZ000376 | EAN/Vonalkód: 5900217000679

Night lamp WDL-03 vezetéknélküli éjjeli lámpa rózsa arany


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Egy modern és elegáns LED éjjeli lámpa, amely egyedülálló légkört teremt bármilyen belső térben, legyen az otthon, luxus szállodákban vagy éttermekben. A vezeték nélküli LED éjjeli lámpa a modern technológia és az időtlen design kombinációja, amely tökéletes kiegészítője bármely belső térnek.

Modern LED technológia:
Az éjjeli fény LED technológiát használ, ami élénk, hosszan tartó és energiatakarékos világítást biztosít. A LED-eknek köszönhetően élvezheti a kellemes, légköri fényt anélkül, hogy aggódnia kellene a túlzott hőleadás miatt.

Vezeték nélküli kényelem:
A lámpa teljes mértékben vezeték nélküli, ami azt jelenti, hogy bárhová elhelyezheti anélkül, hogy kábeleket kellene húznia vagy konnektorokat keresnie.

Elegáns design:
A lámpát gondosan úgy tervezték, hogy illeszkedjen a különféle belső stílusokhoz. Minimalista formája és kidolgozása tökéletes kiegészítővé teszi mind a modern, mind a klasszikus dekorációkhoz.

Egyszerű használat:
A lámpa használata rendkívül egyszerű - csak érintse meg a be- és kikapcsoláshoz. Nincs szükség felesleges gombokra vagy távirányítókra.

Hangulatvilágítás és fényerőszabályozás:
LED éjjeli lámpánk fényerő és szín beállítással rendelkezik, így a fényt a hangulatának vagy szükségleteinek megfelelően állíthatja be. A lágy, romantikus világítástól a fényesebb olvasási légkörig, a lámpa bármilyen alkalomra megfelelő fényt biztosít.

Sokoldalú felhasználás:
Egyedülálló kialakításának és funkcionalitásának köszönhetően LED éjjeli lámpánk tökéletes éttermek és szállodák számára. Használható asztali lámpaként, eleganciát és légkört adva bármely asztalnak vagy munkaasztalnak.

Specifikáció:
- Méret: 21,5 x 9 cm
- Világítási idő: ~7 óra
- Akkumulátor kapacitása: 1200mAh
- Töltőport: Type C

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett