Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900217000693

Éjjeli lámpa WDL-04 vezeték nélküli rose gold


Cikkszám: URZ000378 | EAN/Vonalkód: 5900217000693

Éjjeli lámpa WDL-04 vezeték nélküli rose gold


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Egy modern és elegáns LED éjjeli lámpa, amely egyedi légkört teremt bármely belső térben, legyen az otthon vagy luxus szállodák és éttermek környezetében. A vezeték nélküli LED éjjeli lámpa a modern technológia és az időtlen design tökéletes kombinációja, amely bármely belső tér tökéletes kiegészítője lehet.

Modern LED Technológia:
Éjjeli lámpánk LED technológiát alkalmaz, amely fényes, tartós és energiatakarékos világítást biztosít. Köszönhetően a LED-eknek, kellemes, hangulatos fényben részesülhetsz anélkül, hogy a túlzott hőtermelés miatt aggódnál.

Vezeték nélküli Kényelem:
Az éjjeli lámpa teljesen vezeték nélküli, így mindig bárhová elhelyezheted anélkül, hogy kábelekkel vagy konnektorokkal kellene bajlódnod.

Elegáns Design:
A lámpa gondosan megtervezett, hogy különféle belső terekhez illeszkedjen. Minimalista formája és kivitele tökéletes kiegészítővé teszi mind a modern, mind a klasszikus dekorokhoz.

Könnyen kezelhető:
A lamp használata rendkívül egyszerű - csak érints meg, hogy be- vagy kikapcsold. Nincs szükség fölösleges gombokra vagy távirányítókra.

Hangulatvilágítás és Színvezérlés:
LED éjjeli lámpánk fényerő- és színbeállítási lehetőséggel rendelkezik, így a fényt hangulatodhoz vagy igényeidhez igazíthatod. A lámpa megfelelő fényt biztosít bármilyen alkalomhoz, legyen szó lágy, romantikus világításról vagy egy világosabb olvasókörnyezet kialakításáról.

Sokoldalú felhasználás:
Egyedi tervezésének és funkcióinak köszönhetően LED éjjeli lámpánk tökéletes éttermek és szállodák számára. Használható asztali lámpaként, eleganciát és hangulatot adva bármely asztalhoz vagy munkaterülethez.

Műszaki adatok:
-Méret: 22 x 9cm
-Világítási idő: ~7 óra
-Akkumulátor kapacitás: 1200mAh
-Töltőport: Type C

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett