Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6953156299634 Márka: ANLAN

Mini szonikus szilikon arctisztító kefe ANLAN ALJMY04-0G (szürke)


Cikkszám: ALJMY04-0G | EAN/Vonalkód: 6953156299634 | Márka: ANLAN

Mini szonikus szilikon arctisztító kefe ANLAN ALJMY04-0G (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Anlan Mini elektromos arctisztító kefe

A kicsi, ultrahangos Anlan Mini elektromos arctisztító kefe akár 12 000 fordulatot is végez percenként, hogy hatékonyan megtisztítsa az arcbőröd. 3 típusú tisztító füllel és 5 üzemmóddal rendelkezik, így minden bőrtípusra tökéletes. A hosszú üzemidő és az ergonomikus kialakítás rendkívül kényelmessé teszi a termék használatát.

Teljes körű tisztítás

A kefe 3 típusú bőrbarát tisztító füllel van felszerelve. Ezek felelősek a mély, általános és pontos tisztításért. Mindez hatékony és átfogó bőrápolást biztosít. Az Anlan Mini elektromos arctisztító kefével alaposan megtisztíthatod az arcodat, és helyreállíthatod annak friss, gyönyörű megjelenését.

Minden bőrtípusra alkalmazható

Válassz az 5 elérhető üzemmód közül, hogy a legtöbbet hozd ki a keféből. Az 1-2 sebesség nagyszerű a különleges ápolást igénylő, érzékeny bőr számára. A 3-as sebesség az ideális mindennapi használatra. A zsíros bőr esetén a 4-5 sebesség jó a mélytisztításhoz. Ráadásul a kefe megjegyzi az utoljára használt üzemmódot, és újra használatkor automatikusan elindítja azt.

Megbízható akkumulátor

A készülék erős lítium akkumulátora hosszú üzemidőt garantál. Egy teljes feltöltéssel akár 400 alkalommal is használhatod a kefét! Így nem kell aggódnod, hogy nem fog működni, amikor a legkevésbé számítasz rá, például egy utazás során. Az Anlan Mini elektromos arctisztító kefe biztosan nem hagy cserben.

Hatékony, ergonomikus és funkcionális

Az ultrahangos technológiának köszönhetően a kefe nagyon nagy sebességgel működik, ami növeli a hatékonyságát. A könnyű, 85g súlyú és kompakt méretű készüléket bárhová kényelmesen magaddal viheted. A készülék tökéletesen illeszkedik a kezedbe, és kényelmesen használható. Ezenkívül a kefe IPX7 vízálló, ami azt jelenti, hogy nyugodtan használhatod a fürdőszobában is.

Tartalom

- Arckefe x1

- Töltőkábel x1

- Felhasználói kézikönyv

Gyártó: ANLAN

Név: Arctisztító kefe

Modell: ALJMY04-0G

Anyag: ABS szilikon

Vízállóság: IPX7

Méretek: 10,5 x 6,5 x 2,5 cm

Bemenet: 5V/1A

Súly: 85 g

Szín: Szürke

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett