Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4099702000988 Márka: Geske

Hello Kitty Geske MicroCurrent Face-Lift Pen (Hello Kitty lila)


Cikkszám: HK000014PU01 | EAN/Vonalkód: 4099702000988 | Márka: Geske

Hello Kitty Geske MicroCurrent Face-Lift Pen (Hello Kitty lila)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

26900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Geske terméke egy praktikus, multifunkcionális eszköz, amely lehetővé teszi az arc bőrének átfogó ápolását. Simítja a finom ráncokat a szem, a száj és a homlok körül, serkenti a kollagéntermelést, feszesíti és tonizálja az arcot, így feszes és fiatalos megjelenést biztosít. A gondosan megtervezett kialakításnak köszönhetően biztonságos használatot garantál. A dedikált alkalmazás pedig hozzáférést biztosít rengeteg hasznos információhoz, és lehetővé teszi a bőrigények szerinti ápolás kiválasztását. Válassz egy olyan megoldást, amelyet az ELLE szakértői is ajánlanak – a Geske márka elnyerte az ELLE No.1 Beauty Innovation címet az ELLE magazintól.

Állítsd vissza bőröd fiatalos megjelenését

Őrizd meg a sima és feszes bőr hatását minél tovább! A készülék több mint 65 arci izmot stimulál, javítja az arc kontúrjait és csökkenti a ráncok megjelenését. Ezenkívül az alacsony feszültségű áram teljesen biztonságossá teszi a használatát, így nem kell aggódnod a bőrkárosodás miatt. A terméket a száj körüli területek masszírozására is használhatod, hogy teltebbé varázsold ajkaidat.

Geske German Beauty Tech alkalmazás

Töltsd le a Geske German Beauty Tech alkalmazást, amely elérhető az App Store-ban és a Google Play Áruházban, és használd ki a Geske eszközök teljes potenciálját. Szkenneld be az arcodat, hogy személyre szabott bőrápolási javaslatokat kapj a bőröd igényei szerint. Az alkalmazásban számos oktatóvideó is elérhető, amelyek segítenek a készülék helyes használatában. Ezenkívül beállíthatsz egy ütemtervet, és egy heti jelentésben nyomon követheted az elvégzett és kihagyott kezelések számát, hogy figyelemmel kísérhesd az előrehaladásodat és bőrápolásod hatékonyságát.

Biztonságos és kényelmes használat

Használd a Geske készüléket nemcsak kényelmesen, hanem biztonságosan is. A termék szilikonból készült, amely kíméletes a bőrhöz, nem okoz irritációt, és minden bőrtípusra alkalmas. Ezenkívül IPX7 vízállósággal rendelkezik, és a mágneses töltés lehetővé teszi az eszköz energiájának könnyű megújítását.

Gyártó: Geske
Gyártói kód: HK000014PU01
Szín: Lila (Hello Kitty)
Alkalmazás: Geske German Beauty Tech
Vízállóság: IPX7


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett