Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6953156301191 Márka: ANLAN

Elektromos arctisztító ANLAN 01-AJMY21-04A (rózsaszín)


Cikkszám: 01-AJMY21-04A | EAN/Vonalkód: 6953156301191 | Márka: ANLAN

Elektromos arctisztító ANLAN 01-AJMY21-04A (rózsaszín)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az ANLAN 01-AJMY21-04A szilikon szonikus arctisztító egy új verziója a jól ismert és kedvelt ANLAN ALJMY04-04 szonikus arctisztítónak. Az eszköz akár 10 000 fordulat/perc sebességű szonikus rezgéseket kínál, így garantálva az alapos bőrtisztítást és a kellemes, pihentető masszázst. Különböző típusú sörtékkel van felszerelve, ami azt jelenti, hogy tökéletesen működik az egész arcon. Továbbá IPX7 vízállósággal és hosszú működési idővel rendelkezik. Az ecset intelligens időzítővel is rendelkezik, és lehetővé teszi a rezgési sebesség 3 fokozatú beállítását.

Hatékony tisztítás
Az ANLAN szonikus kefével sokkal hatékonyabban tisztíthatja meg az arcát, mint a hagyományos módszerekkel. Segít a pattanások, mitesszerek és tág pórusok elleni küzdelemben is. Az eszköz 3 típusú tisztítófelülettel rendelkezik: finom sörték, durva sörték és egy masszázsfelület. Ezért ideális zsíros és normál bőrre, és az egész arcon jól működik - mind a T-zónában, mind az U-zónában.

Tökéletes a bőrápoláshoz
Az eszköz 10 000 fordulat/perc sebességű szonikus rezgést használ, hogy behatoljon a bőr mélyebb rétegeibe, és hatékonyan eltávolítsa a szennyeződéseket, a sminkmaradványokat és az elhalt bőrt. Az ecset hátuljával is masszírozhatja az arcát - használja ezt az opciót például maszk felvitelénél, hogy a bőre jobban felszívja a tápanyagokat.

Intelligens időzítő
Kíváncsi, mennyi ideig kell tisztítania az arcát az ecsettel? Nem szükséges gondolkodnia rajta - az eszköz intelligens időzítővel van felszerelve, ami gondoskodik az Ön bőrápolási idejéről! 20 másodpercenként emlékezteti Önt arra, hogy cserélje ki a tisztított területet, és 2 perc múlva automatikusan befejezi a munkát.

Az Ön igényeihez igazítva
A fürdőszobában vagy akár fürdés közben is használhatja az ecsetet minden gond nélkül. Az eszköz IPX7 vízállósággal rendelkezik - még akkor sem esik kárba, ha vízbe esik. A termék rendkívül könnyű és hordozható is. Könnyen magával viheti nyaralásra - nem fog sok helyet foglalni a bőröndjében.

Hosszú működési idő
A szonikus arctisztító egy hosszú élettartamú, újratölthető akkumulátorral van felszerelve, amelynek köszönhetően meglepően hosszú működési időt biztosít, akár 260 perc egyetlen töltéssel. Tartalmaz egy mágneses kábelt is, amellyel gyorsan és kényelmesen visszaállíthatja az eszköz áramellátását - ez mindössze 2 órát vesz igénybe.

3 fokozatú rezgésvezérlés
Igazítsa az ecset működését az Ön igényeihez és bőrtípusához. Az eszköz lehetővé teszi a rezgési sebesség 3 szintű beállítását. Az 1. szint érzékeny bőrre lesz megfelelő. Az is segít javítani a tápanyagok felszívódását. A 2. és 3. szint mély tisztítást biztosít, és jól működik zsíros vagy kombinált bőr esetén. Ráadásul a bőrbarát szilikon használata azt jelenti, hogy nem kell aggódnia az irritáció miatt még magas rezgésszinteken sem.

A csomag tartalma:
-Szonikus arctisztító

-Mágneses kábel

-Használati útmutató

Márka: ANLAN

Név: Szilikonos tisztítókefe

Modell: 01-AJMY21-04A

Szín: Rózsaszín

Teljesítmény: 5V 1A

Névleges feszültség: 3.7V

Akkumulátor kapacitása: 300mAh

Töltési mód: Mágneses töltés

Vízállóság: IPX7

Rezgési frekvencia: 10 000 fordulat/perc

Töltési idő: kb. 2 óra

Működési idő: kb. 260 perc

Anyag: Szilikon

Súly: 80g

Méretek: 110x67x23mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett