Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971519751728 Márka: MIIIW

MIIIW Conch True Wireless Earphone Plus (Fekete) headset


Cikkszám: MWTW11 | EAN/Vonalkód: 6971519751728 | Márka: MIIIW

MIIIW Conch True Wireless Earphone Plus (Fekete) headset


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A MIIIW márka a Xiaomi ökoszisztémájának része.

Conch True Plus MIIIW Vezeték nélküli Fülhallgató (Fekete)
Ezek a kiváló Conch True Plus MIIIW vezeték nélküli fülhallgatók kombinálják a legmodernebb technológiát, a kiváló hangminőséget, a könnyű használatot és a stílusos dizájnt. Ideálisak mindennapos használatra, edzésekhez, utazáshoz és szórakozáshoz. Páratlan hangélményt és egész napos kényelmet biztosítanak. Válaszd a Conch True Plus MIIIW-t, és élvezd a hang tökéletességét bármilyen helyzetben!

Bluetooth technológia a megbízható kapcsolatért
A Conch True Plus MIIIW fülhallgatók a legújabb Bluetooth 5.3 technológiával vannak felszerelve, amely akár 10 méteres tökéletes, hosszú távú hatótávolságot biztosít. Ez lehetővé teszi a teljes mozgásszabadságot anélkül, hogy a kapcsolat minősége csökkenne. Ezek a fülhallgatók tökéletesen szinkronizálják az audiót és a videót alacsony késleltetéssel, így ideálisak zenehallgatáshoz, filmnézéshez vagy játékhoz. Megbízhatóak és energiahatékonyak, a Conch True Plus MIIIW fülhallgatók tökéletes társak minden napra.

Kiváló hangminőség és erőteljes basszus
A Conch True Plus MIIIW fülhallgatók 13 mm-es meghajtóval rendelkeznek, amelyek erőteljes, mély basszust és magával ragadó hangzást biztosítanak, bármilyen zenei műfajt is hallgatunk. Az intelligens zajcsökkentés tovább javítja a hangminőséget, megszünteti a nem kívánt háttérzajt, és lehetővé teszi, hogy teljesen elmerülj a kedvenc dallamokban. Ennek eredményeként minden hangjegy tisztán és élesen szól, és a zene új, intenzívebb dimenziókat ölt.

Könnyű és kényelmes mindennapi viselet
Az egyik fülhallgató mindössze 3,4 grammot nyom, ami rendkívül kényelmessé teszi a viselését, még hosszú órákon át is. Könnyű kialakításuk nem nyomja le a füleket, lehetővé téve, hogy élvezzük az intenzív zenei vagy játékélményeket anélkül, hogy kényelmetlenül éreznénk magunkat. Emellett nagyon könnyű váltani a mono és stereo módok között, így egy vagy mindkét fülhallgatót hordhatjuk a kiváló és magával ragadó hallgatási élmény érdekében.

Vízálló és kényelmes érintésvezérlés
A Conch True Plus MIIIW fülhallgatók IPX4 vízállók, ami védi őket a fröccsenésektől és izzadságtól. Ez ideális aktív emberek számára, akiknek megbízható fülhallgatóra van szükségük az edzéshez, futáshoz vagy kerékpározáshoz. Emellett a fülhallgatók érintőpaneljei nagyon egyszerű és gyors kezelést tesznek lehetővé - válaszolj és utasítsd el a telefonhívásokat, változtasd meg a dalokat, kapcsolj be és ki játékos módot, és indítsd el vagy állítsd meg a lejátszást mindezt egyszerű gesztusokkal.

Hosszú élettartamú akkumulátor egy teljes napra
A Conch True Plus MIIIW hosszú üzemidőt kínál, köszönhetően az erős akkumulátornak, amely akár 18 órányi hallgatást biztosít a töltőtokkal együtt. A fülhallgatók egy teljes feltöltése 4 órán át tartó folyamatos használatot tesz lehetővé, így ideálisak hosszú utakra, munkanapokra vagy intenzív edzésekhez. A fülhallgatók kompatibilisek számos Bluetooth-kompatibilis eszközzel, mint például okostelefonok, táblagépek, laptopok, valamint Windows és Mac operációs rendszerek.

Tartalmazza
- fülhallgatók
- töltőtok
- USB töltőkábel
- felhasználói kézikönyv

Gyártó: MIIIW Modell: MWTW03 Szín: fekete Töltési idő: Körülbelül 2 óra Transzducerek mérete: 13 mm Vízállóság: IPX4 Bluetooth protokoll: HSP/HFP/A2DP/AVRCP Töltőtok akkumulátor kapacitása: 300 mAh Akkumulátor kapacitás: 18 óra Bluetooth hatótávolság: 10 m Töltőport: USB-C Hangkodekek: SBC/AAC Bluetooth verzió: 5.3 Fülhallgató akkumulátor kapacitása: 30 mAh Kompatibilis rendszerek: Windows, Mac Súly: 3.4 g (egy fülhallgató)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett