Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339312572 Márka: Mercedes

Mercedes Textured és Sima Bőr MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - Tengerészkék


Cikkszám: Mer008304-0 | EAN/Vonalkód: 3666339312572 | Márka: Mercedes

Mercedes Textured és Sima Bőr MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - Tengerészkék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ha olyan tokot keresel, amely kiemelkedő minőséggel rendelkezik és ötvözi a klasszikus megjelenést a modern dizájnnal, a Mercedes-Benz Textured és Sima Bőr MagSafe sorozat ideális választás. Nemcsak a legmagasabb szintű védelmet nyújtja, de kifejezi egyedi ízlésed és a Mercedes-Benz márka iránti rajongásod is.

Egyedi dizájn: E gyűjtemény jellegzetes eleme a kétféle bőr – sima és textúrázott – különleges kombinációja. Ez a párosítás modern és elegáns mintát hoz létre, amely vonzza a figyelmet és különleges stílust kölcsönöz a készüléknek. Az egészet egy finom, fém Mercedes logó egészíti ki, amely a termék tökéletességének és eredetiségének szimbóluma. Ez az elegancia és a funkcionalitás ideális kombinációja, amely biztosan lenyűgöz mindenkit, aki a kifinomult dizájnt értékeli.

Masszív szerkezet és tökéletes illeszkedés: A sorozat tokjait tartós polikarbonátból készítik, amely erősíti a telefon hátlapját, valamint rugalmas poliuretánból, amely védi az oldalait. A finoman emelt szélek megóvják a képernyőt és a kamerát a karcolásoktól, a pontos illeszkedés pedig garantálja a tökéletes tapadást és a készülék összes funkciójához való teljes hozzáférést.

Töltsd fel telefonod a tok eltávolítása nélkül! A tok belsejében rejtett mágneses gyűrű nem csak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást biztosítja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem a töltési folyamat során is stabilan tartja a készüléket, kiküszöbölve az esetleges elcsúszásokat vagy áramkimaradásokat.

A tok a Mercedes-Benz licenszével készült.

Műszaki adatok: Típus: Hardcase, Kollekció: Textured és Sima Bőr MagSafe, Anyag: TPU / PC / Valódi bőr, Szín: Tengerészkék, Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max 6.9".

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett