Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6970592332015 Márka: Torras

Etui Torras Ostand Pro iPhone 16 Pro Max tok (Átlátszó)


Cikkszám: X00FX1915 | EAN/Vonalkód: 6970592332015 | Márka: Torras

Etui Torras Ostand Pro iPhone 16 Pro Max tok (Átlátszó)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A TORRAS Ostand Pro egy kifejezetten az iPhone 16 Pro Max készülékhez tervezett tok, amely páratlan védelmet nyújt. Karc- és ütésálló anyagokból készült, így hatékonyan védi telefonját a mindennapi veszélyektől. A kamera körül 2,5mm-es, a képernyő körül pedig 1,5mm-es emelt szélek további védelmet biztosítanak, hogy iPhone-ja karc- és sérülésmentes maradjon. Ez azt jelenti, hogy különböző felületekre helyezheti telefonját anélkül, hogy aggódnia kellene, mivel a készülék legérzékenyebb részei megfelelően védettek.

Nincs több ujjlenyomat
Az innovatív Tora-Smooth technológiát alkalmazva, a TORRAS Ostand Pro tok megakadályozza az ujjlenyomatok képződését, így a telefon hátulja sima és tiszta marad. Nincs több bosszantó maszat - mostantól kezdve iPhone-ja mindig kifogástalanul néz ki, függetlenül attól, milyen gyakran használja.

Multifunkcionális gyűrű
A beépített gyűrű a TORRAS Ostand Pro tokban kettős szerepet tölt be. Használhatja kényelmes fogóként, hogy biztonságosan tartsa telefonját bármilyen helyzetben, minimálisra csökkentve az esetleges leesés kockázatát. Ezen kívül a gyűrű funkciós állványként szolgál, amely lehetővé teszi, hogy a telefont a tökéletes szögben állítsa be videónézéshez, videóhívásokhoz vagy fényképek készítéséhez. A 360°-os forgatás és precíziós mechanizmus minden szögváltást simává és stabilabbá tesz.

Mágneses rögzítés és gyors töltés
A TORRAS Ostand Pro-t úgy tervezték, hogy kompatibilis legyen a MagSafe kiegészítőkkel, biztosítva az erős és biztonságos rögzítést. A mágneses autós tartókkal és asztali kiegészítőkkel tökéletesen illeszkedik, így iPhone-ja a helyén marad még egyenetlen úton is. Ezenkívül a tok támogatja a gyors és zökkenőmentes vezeték nélküli töltést, így a telefont anélkül töltheti, hogy ki kellene venni a tokból.

Gyártó: Torras
Modell: Ostand Pro
Szín: Átlátszó
Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett