Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8886463690680 Márka: UNIQ

Uniq Coehl Creme iPhone 16 Pro Max 6.9" Magnetic Charging tok szürke/taupe szürke


Cikkszám: Uni001362-0 | EAN/Vonalkód: 8886463690680 | Márka: UNIQ

Uniq Coehl Creme iPhone 16 Pro Max 6.9" Magnetic Charging tok szürke/taupe szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Uniq Coehl Magnetic Charging Creme
A Coehl Creme legújabb védőtok kollekciója olyan tokokat kínál, amelyek rendkívüli esztétikai értékeket, kivételes praktikusságot és használhatóságot, valamint a legmagasabb szintű védelmet kombinálják. A Coehl tokokat a legújabb trendek inspirálták, és mind védelmet, mind pedig változatos dizájnt és színeket kínálnak, hogy passzoljanak a személyiségedhez és stílusodhoz. Csak prémium anyagok kerültek felhasználásra ennek a kollekciónak a gyártásához, amelyek még a legnagyobb ütéseket is kibírják, és nem növelik jelentősen a telefon súlyát.

A kollekció lényege
A tokok rendkívül tartós polikarbonátból készültek, amely megnöveli az eszköz védelmét a potenciális károsodásokkal szemben, míg az oldalak rugalmas termopoliuretánból készültek, ami segíti a tok könnyű fel- és leszerelését. A tokok felső rétege prémium szilikonnal van díszítve, amely biztosítja az eszköz stabil és biztos fogását, valamint elegáns megjelenést. A gyártás során használt szilikon ellenáll az ujjlenyomatoknak és elkenődéseknek, továbbá ellenáll a por leülepedésének is.

A tok belseje vastag, puha mikroszálréteggel van bélelve, ami megakadályozza a karcolásokat és további védelmet nyújt az ütésekkel szemben. A hibrid tok vékony, védi a telefont a karcolásoktól és a váratlan esések miatti károsodásoktól. Az emelt élek védik a kijelzőt és a kamera lencséjét a karcoktól, amikor sík felülettel érintkezik. A Coehl ötvözi a kifinomult esztétikát a magas minőségű kidolgozással. A szükséges kivágásokra és a pontos illeszkedésre fordított figyelem biztosítja, hogy a tok tökéletesen illeszkedjen az eszközhöz, és védelmet nyújtson akár majdnem 2.5 méter magasságból való esés esetén is! Add meg iPhone-odnak azt a védelmet, amit igazán megérdemel. A védőtokok egyedi kollekcióját egy mágneses gyűrű teszi teljessé, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, és gyors és könnyű töltést biztosít. A készlet tartalmaz egy megfelelő levehető pántot, amely növeli a tok funkcionalitását - viselheted a telefont a pántra csavarva a csuklódon, vagy övkarikához vagy a táskád vállpántjához rögzítve - rajtad múlik, hogyan használod.

Műszaki adatok
Márka: Uniq
Kollekció: Coehl Creme Magnetic Charging
Típus: Hardcase
Anyag: TPU/PC/Szilikon
Szín: Szürke
Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max 6.9"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett