Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339169831 Márka: Mercedes

Mercedes MEWCCGSLK 15W indukciós tartó szellőzőrácsra/ablakra fekete/fekete Ezüst Csillagok MagSafe


Cikkszám: Mer007885-0 | EAN/Vonalkód: 3666339169831 | Márka: Mercedes

Mercedes MEWCCGSLK 15W indukciós tartó szellőzőrácsra/ablakra fekete/fekete Ezüst Csillagok MagSafe


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Mercedes Silver Star MagSafe Indukciós töltő tartóval a szellőzőrácsra/kokpitra/ablakra

A Mercedes Silver Star MagSafe indukciós töltő nemcsak egy praktikus töltőeszköz, hanem a luxus, elegancia és csúcskategóriás dizájn kifejezője is, amely forradalmasítja autóját. Ez a mágneses autós tartó a legújabb technológiát ötvözi egy dinamikus és luxus megjelenéssel, páratlan felhasználói élményt nyújtva.

Érezze a MagSafe erejét

A legkorszerűbb technológia használata a gyártás során olyan terméket eredményez, amely kompatibilis a MagSafe technológiával - a legújabb iPhone vagy Samsung telefon modellek felhasználói biztosan értékelni fogják. A tökéletesen illeszkedő mágneseknek köszönhetően az eszköz szorosan tapad a telefonhoz. A Mercedes tartó szilárd tartást biztosít az erős mágnesek használatával, amelyek tökéletesen tapadnak a telefonba épített mágneses gyűrűhöz és biztosítják a biztonságos fogást. Nem kell aggódnia, hogy a telefon mozog vagy leesik utazás közben - biztonságosan a helyén marad.

Egy fogantyú, három rögzítési módszer

A hagyományos szellőzőrácsba történő telepítés mellett lehetőség van a tartó más felületre történő rögzítésére is. A készlet tartalmaz egy teleszkópos kart, amely lehetővé teszi a tartó rugalmas rögzítését a kokpitra vagy az autó ablakára. A kar könnyen állítható, és választhat egy kényelmes pozíciót és nézési szöget, amely szinte tökéletesen illeszkedik az ön preferenciáihoz.

Vagy talán telefonját szeretné tölteni?

Az innovatív tartozékhoz tartozik az indukciós töltő funkció is. A készlet tartalmaz egy USB-C kábelt, amelyet a QC 3.0 autós töltőhöz lehet csatlakoztatni. Ennek köszönhetően vezeték nélkül töltheti telefonját egyidejűleg, ami nem csak kényelmes, hanem kiküszöböli a kusza kábelek okozta kellemetlenségeket is. A 15W töltési teljesítmény gyors és hatékony töltést biztosít.

Exkluzív megjelenés

Ez a neves Mercedes cég által gyártott indukciós mobiltelefon-töltő egy luxus kiegészítő, amely gazdagítja autója belső terét. A termék rendkívüli precizitással készült és a legmagasabb minőségű anyagokból készült, amely biztosítja, hogy a fogantyú hosszú ideig hibátlanul fog kinézni. Az elülső részét a világon mindenhol felismerhető csillag szimbólum - az ikonikus Mercedes logó - díszíti. Ez a logó nemcsak a termék elitizmusát hangsúlyozza, hanem megerősíti annak legmagasabb minőségét és hitelességét is.

Termék a Mercedes-Benz márka licenc alapján készült.

Műszaki adatok

- Fogantyú típusa: Indukciós töltő
- Rögzítés típusa: Szellőzőrács/Kokpit/Autóablak
- MagSafe kompatibilis: Igen
- Kimeneti teljesítmény: 15W/10W/7.5W/5W
- Vezeték nélküli töltési hatékonyság: 70-80%
- Autós töltő követelmény: QC 3.0/18W + PD
- Töltési bemenet: 5V=2A vagy 9V=2A
- Töltési kimeneti teljesítmény: 5V/1A, 9V/1.12A, 9V/1.67A
- Kompatibilitás: iPhone 12/13/14 sorozat (tok nélkül vagy mágneses védőtáskával) vagy mágneses gyűrűvel ellátott telefonok
- Készlet tartalma:
- 1x indukciós töltő
- 1x teleszkópos kar
- 1x szellőzőrács tartó
- 1x USB-C kábel
- 1x felhasználói kézikönyv

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett