Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339170752 Márka: BMW

BMW BMMWCCDTPK 15W indukciós tartó szélvédőre/rácsra fekete/fekete MagSafe Signature Edition


Cikkszám: BMW000688-0 | EAN/Vonalkód: 3666339170752 | Márka: BMW

BMW BMMWCCDTPK 15W indukciós tartó szélvédőre/rácsra fekete/fekete MagSafe Signature Edition


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

30700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

BMW 15W indukciós tartó a műszerfalra/ablakra/rácsra MagSafe Signature Edition Fedezd fel az autós töltés és kényelem új dimenzióját! A BMW MagSafe Signature Edition tartó nem csupán egy praktikus töltőeszköz, hanem a luxus és a design kifejezése is, amely forradalmasítja autódat. Ez a mágneses autós tartó a legújabb technológiát kombinálja a BMW márka eleganciájával, rendkívüli felhasználói élményt teremtve.

Lélegzetelállító dizájn
A stílusos és elegáns indukciós tartó minimalista stílusával és praktikusságával lenyűgöző. A termék minden részletében gondosan kidolgozott és a legmagasabb minőségű kivitelezést kínálja. A tartó esztétikája vonzza a figyelmet és rendkívül vonzónak tűnhet. A kütyü tetejét geometrikus motívum díszíti, ami a márka dinamikus karakterét idézi, sportos megjelenést kölcsönözve. Egy kis fém embléma a neves bajor autómárka logójával is megerősíti a termék eredetiségét és legmagasabb minőségét.

Egyszerű és gyors telepítés
A szellőzőrácshoz való speciális rögzítőkapocsnak és a teleszkópos karnak köszönhetően a tartó telepítése gyerekjáték. Az autóhoz való megfelelő illeszkedés és a pozíció könnyű beállítása lehetővé teszi a kényelmes telepítést.

Gyors indukciós töltés
Ez a tartó a legújabb indukciós töltési technológiával van felszerelve, amely akár 15W teljesítménnyel is gyors és vezeték nélküli töltést biztosít. A USB-C kábel csatlakoztatása után a LED kijelző kék fényt bocsát ki, és a telefon kijelölt helyre való helyezése után a zöld LED fény jelezni kezdi a töltés megkezdését.

A tartó illesztése az igényeidhez
A teleszkópos karnak és a szellőzőrács rögzítőkapcsának köszönhetően pontosan az igényeidhez igazíthatod a tartót. Állítsd be a kar hosszát, a dőlésszöget és a rögzítési pozíciót az optimális kényelem és láthatóság biztosítása érdekében vezetés közben.

Műszaki adatok
Kolleció: MagSafe Signature Edition
Bemeneti feszültség: 5V/2A, 9V/2A
Kimeneti feszültség: 5W / 7.5W / 10W / 15W
Töltési távolság: akár 5 mm
Működési frekvencia: 110~205KHz
Anyag: ABS, PC
Méret: 102.9664.5726.2 mm
Szín: Fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett