Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6921002613408 Márka: Mcdodo

Mcdodo HP-1340 gaming vezetékes fülhallgató mikrofonnal, USB-C (fekete)


Cikkszám: HP-1340 | EAN/Vonalkód: 6921002613408 | Márka: Mcdodo

Mcdodo HP-1340 gaming vezetékes fülhallgató mikrofonnal, USB-C (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Mcdodo HP-1340 játékhoz tervezett vezetékes fülhallgató mikrofonnal. A 10 mm-es meghajtóknak köszönhetően a hang minden részlete tiszta és intenzív lesz, fantasztikus játékélményt nyújtva. A kettős mikrofon kényelmes beszélgetést biztosít, míg a mágneses kialakítás megkönnyíti a tárolást. USB-C csatlakozóval rendelkezik a stabil kapcsolat és a széleskörű kompatibilitás érdekében. A kábelbe integrált távvezérlő segítségével szabadon válthatsz dalokat vagy fogadhatsz és megszakíthatsz hívásokat.

Precíz hangzás és minden részlet mélysége
A Mcdodo fülhallgatók nemcsak a játék minőségét növelik, hanem a hangot is nélkülözhetetlen stratégiává teszik. A 10 milliméteres meghajtóknak köszönhetően a hang minden részlete hihetetlen precizitással és mélységgel kerül visszaadásra, lehetővé téve, hogy teljesen elmerülj a játék világában. A sztereó térhangzás-technológia valósághű hangirány-visszaadást biztosít, lehetővé téve az ellenségek és más fontos elemek pontos elhelyezését a környezetedben.

Problémamentes beszélgetések
A mikrofon tiszta és pontos kommunikációt tesz lehetővé az online játékokban történő csapatmunka során, kiküszöbölve a háttérzajt és kiváló hangátviteli minőséget biztosítva. Rugalmas kialakításának köszönhetően szabadon állítható a pozíciója.

Maximális kényelem
A fülhallgató ergonomikus kialakítása tökéletes illeszkedést biztosít a füledbe, még intenzív játékalkalmak során is. Könnyű, mindössze 25 g-os súlya megszünteti a fáradtságérzetet, lehetővé téve a teljes koncentrációt a játékra. Ezenkívül cserélhető fülgumit is tartalmaznak a maximális kényelem érdekében.

Csomag tartalma:
- fülhallgató
- cserélhető gumiszalagok x3

Gyártó: Mcdodo
Modell: HP-1340
Szín: Fekete
Anyag: Alumínium ötvözet + TPE
Meghajtók: 10 mm
Kábel hossza: 1,2 m
Csatlakozó: USB-C
Súly: 25 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett