Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6921002634908 Márka: Mcdodo

Mcdodo HP-3490 fülhallgató, vezetékes, USB-C (fekete)


Cikkszám: HP-3490 | EAN/Vonalkód: 6921002634908 | Márka: Mcdodo

Mcdodo HP-3490 fülhallgató, vezetékes, USB-C (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Mcdodo HP-3490 fülhallgató, vezetékes, USB-C (fekete)
A Mcdodo HP-3490 fülhallgató ideális választás bárki számára, aki értékeli a hangminőséget és a kényelmet. 10 mm-es meghajtóival tiszta hangzást kínál gazdag részletekkel és kiegyensúlyozott basszussal. Az USB-C csatlakozó nemcsak stabil kapcsolatot garantál, hanem kompatibilitást a legújabb készülékekkel is. Az 1,2 méteres kábel hossza elegendő mozgásszabadságot biztosít, mégis rövid ahhoz, hogy gubancmentes és kényelmes legyen a használata.

A zene még soha nem szólt jobban
Fedezd fel kedvenc zenéid vagy podcastjaid minden részletét, és érezd úgy, mintha élő koncerten lennél bárhol is vagy. A dinamikus 10 mm-es meghajtóknak köszönhetően minden hang mélyebb, minden hang tisztább és a basszus erőteljesebb lesz. A Mcdodo HP-3490 fülhallgató lehetővé teszi, hogy élvezd a nagyszerű hangzást, amely a zene hallgatását a mindennapok elengedhetetlen részévé teszi.

Zökkenőmentes telefonhívások
Mostantól interferencia nélkül intézhetsz telefonhívásokat vagy rögzíthetsz hangüzeneteket, élvezve a kiváló minőségű hangátvitelt. A Mcdodo HP-3490 beépített mikrofonnal rendelkezik, amely fejlett MEMS technológiát használ a hang intelligens rögzítéséhez. Ez lehetővé teszi, hogy zajos környezetben is problémamentesen folytathass beszélgetéseket. A MEMS technológia kiváló hangminőséget biztosít, kiküszöbölve a felesleges zajokat és interferenciát, így minden beszélgetés rendkívül tiszta és természetes lesz.

Álomszerű kényelem
A Mcdodo HP-3490 fülhallgató nemcsak kiváló hangminőséget kínál, hanem páratlan kényelmet is, köszönhetően ergonomikus kialakításának. Gondos tervezésüknek köszönhetően tökéletesen illeszkednek a füledhez, stabilitást és hangszigetelést biztosítva, még hosszabb hallgatás során is. Ezenkívül könnyű kialakításuk révén egész nap élvezheted kedvenc zenéid vagy podcastjaid anélkül, hogy kellemetlenséget éreznél.

Irányítás a kezedben
Vedd kezedbe az irányítást, és élvezd a zenét és a hívásokat a saját ízlésed szerint, bármikor és bárhol. A kábelbe integrált távirányító lehetővé teszi a hangerő kényelmes beállítását, a kedvenc számaid közötti váltást, okosasszisztensek indítását vagy telefonhívások kezelését - mindezt anélkül, hogy elő kellene venned a készüléket a zsebedből. Ez nemcsak kényelmes, hanem felbecsülhetetlen segítség a mindennapi használat során.

A csomag tartalma:
- fülhallgató
- cserélhető gumiharangok (S/M/L) x3

Gyártó: Mcdodo
Modell: HP-3490
Színe: fekete
Anyaga: Alumínium ötvözet + nejlon
Meghajtók: 10 mm
Impedancia: 32Ω
Csatlakozó: USB-C
Kábel hossza: 1,2 m
Súly: 16,5 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett