Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6925281918926 Márka: JBL

JBL Tune 110 fülbe helyezhető fejhallgató 3,5 mm-es mini csatlakozóval és távirányítóval - fekete


Cikkszám: JBLT110BLK | EAN/Vonalkód: 6925281918926 | Márka: JBL

JBL Tune 110 fülbe helyezhető fejhallgató 3,5 mm-es mini csatlakozóval és távirányítóval - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

JBL Tune 110 fülbe helyezhető fejhallgató 3,5 mm-es mini csatlakozóval és távirányítóval - fekete
Felejtsd el az unalmas fejhallgatókat! A JBL Tune 110 nemcsak elképesztő hangzást biztosít, hanem funkcionalitásával is elvarázsol. Ezek a könnyű, kényelmes fülbe helyezhető fejhallgatók tökéletesek minden alkalomra - munka, otthoni szórakozás vagy akár utazás közben. Az erőteljes basszusuknak köszönhetően úgy érezheted, mintha egy koncerten lennél, és a gubancmentes kábel és a beépített mikrofon nap mint nap kényelmes használatot biztosít.
A JBL Tune 110 fejhallgató legfontosabb előnyei:
- Mély, erőteljes basszust nyújtanak. A 9 mm-es hangszórókkal felszerelve, a fejhallgatók kompatibilisek a JBL Pure Bass technológiával.
- Könnyű zene- és hívásvezérlést tesznek lehetővé. Az egygombos távirányítóval vezérelheted a lejátszást és fogadhatod a hívásokat.
- Megakadályozzák a kábel összegubancolódását. Az lapos, tartós kábel gubancmentes, ami növeli a használat kényelmét.
- Szépségük és kényelmük kiemelkedő. Bármilyen helyzetben kiváló társ lesz.
- Nagyon tartósak. A szilárd burkolat biztosítja a fejhallgató tartósságát, még intenzív használat mellett is.
Műszaki adatok:
- Gyártó: JBL
- Modell: JBL Tune 110 JBLT110BLK
- Hangszóró: 9 mm
- Frekvencia tartomány: 20Hz-20KHz
- Dinamika: 96 dB
- Hagyományos ellenállás: 16 Ω
- Kábel hossza: 1,2 m
- Csatlakozó típusa: 3,5 mm-es mini jack
- A csomag tartalma:
- 3 x fülpárna méretek: S, M, L
- Anyag: műanyag
- Szín: fekete
Merülj el a JBL Pure Bass erőteljes hangzásában! Nem kell koncertre menned, hogy lenyűgöző hangzást élvezhess. A 9 mm-es hangszóróknak köszönhetően a JBL Tune 110 fejhallgató mély, erőteljes basszust kínál, amely teljesen új szintre emeli a zene világát. Ugyanaz a lenyűgöző hangzás, amelyet a világ legnagyobb zenei eseményein is hallhatunk.
Könnyű zene- és híváskezelés Eleged van abból, hogy folyton elővedd a telefonodat egy dalváltáshoz vagy hívás fogadásához? A JBL Tune 110 fejhallgatók beépített egygombos távirányítóval rendelkeznek, amely lehetővé teszi a zene gyors és egyszerű vezérlését, valamint a hívások fogadását. A beépített mikrofon révén könnyen intézheted hívásaid anélkül, hogy elő kéne venned a telefonodat. Ez egy kényelmes megoldás, amit nap mint nap értékelni fogsz.
Nincs többé összegabalyodott kábel Semmi sem olyan bosszantó, mint egy összegabalyodott kábel. A JBL Tune 110 lapos, tartós kábellel van kialakítva, amely megakadályozza a gubancolódást. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen használhasd a fejhallgatót anélkül, hogy minden alkalommal ki kellene bogoznod.
Könnyedség és kényelem a mindennapi használathoz A JBL Tune 110 fejhallgatók bárhová magaddal vihetők. Könnyűek és kompaktak, így nem terhelik a füleket, és még hosszabb ideig is kényelmesen viselhetők. Tökéletesek munkához, otthoni szórakozáshoz vagy utazáshoz - mindig veled lehetnek. A csomag 3 különböző méretű fülpárnát tartalmaz: S, M és L.
Megbízható tartósság A JBL Tune 110 fejhallgatók masszív kialakítása teszi ezt a hangtechnikai eszközt nem csak stílusossá, hanem mindenekelőtt tartóssá is. Ennek köszönhetően hosszú ideig élvezheted megbízható működésüket, még intenzív használat mellett is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett