Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6970462512868 Márka: Foneng

Foneng T15 vezetékes fülhallgató USB-C, 1.2 m (fehér)


| EAN/Vonalkód: 6970462512868 | Márka: Foneng

Foneng T15 vezetékes fülhallgató USB-C, 1.2 m (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Foneng T15 fülhallgató (fehér)
Merüljön el a Foneng zenei világában. A T15 fülhallgató HiFi-minőségű hangzást biztosít, így Ön új módon értékelheti kedvenc dallamait. A kábelbe integrált távirányító kényelmes kezelést tesz lehetővé. A kábel hossza 120 cm - így élvezheti a mozgás szabadságát. A fejhallgató ergonomikus formájának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a fülbe anélkül, hogy kényelmetlenséget okozna. A hardver kompatibilis az USB-C porttal ellátott eszközökkel.

Csúcskategóriás hangzás
Hagyd, hogy elragadja magát a zene. A Foneng fülhallgatóval tiszta és természetes hangzást élvezhet. A T15s garantálja a HiFi-minőségű hangzást, lehetővé téve, hogy újra megismerkedjen kedvenc dalaival, és hallhasson korábban észrevétlen részleteket.

Távirányító
Élvezze a Foneng nyújtotta kényelmet. A fülhallgató-zsinórba integrált távirányítóval kényelmesen szabályozhatja a hangerőt, szüneteltetheti és folytathatja a lejátszást, dalokat válthat és fogadhatja a bejövő hívásokat.

A használat kényelme
Hallgasson zenét és nézzen filmeket anélkül, hogy kényelmetlenül érezné magát. A T15 tökéletesen illeszkedik a fülébe, a hosszú kábel pedig lehetővé teszi a mozgás szabadságát. Sőt, a fülhallgatók széles körben kompatibilisek. Sikeresen csatlakoztatja őket USB-C porttal rendelkező eszközökhöz.

GyártóFoneng
ModellT15
CsatlakozóUSB-C
Kábelhosszúság120 cm
Színfehér

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett