Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576284780 Márka: Hurtel

Magnet Case Samsung S24 Plus tok lehajtható fliptok és pénztárca - rózsaszín


Cikkszám: MAGNET CASE Samsung S24 Plus PINK | EAN/Vonalkód: 9145576284780 | Márka: Hurtel

Magnet Case Samsung S24 Plus tok lehajtható fliptok és pénztárca - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Magnet Case Samsung S24 Plus tok lehajtható fliptok és pénztárca - rózsaszín védelem, kényelem, stílus - mind egyben. Válassza a Magnet Case-t, és emelje ki egyediségét most! A Magnet Case nemcsak kiváló védelmet nyújt okostelefonjának, hanem egy multifunkcionális kiegészítő, amely még élvezetesebbé teszi a készülék használatát. Szerezzen egy tokot, pénztárcát és állványt egyben.

A Magnet Case legfontosabb előnyei:

- Kiváló védelmet nyújt: Megvédi telefonját a véletlen esésekből adódó károsodásokkal szemben. A szilikon formájú tok védi az okostelefont, az ökó bőr bevonat pedig védi a kijelzőt a karcolódásoktól.
- Lehetővé teszi, hogy az összes szükséges dokumentumot egy helyen tartsa: A beépített kártya- és bankjegyrekeszeknek köszönhetően nincs szükség pénztárca cipelésére.
- Élvezetessé teszi a filmnézést vagy az internet böngészését a telefonján: A Magnet Case állványként is használható, így kényelmes képernyőpozíciót biztosít. Szeretné kedvenc filmjét nézni vagy egy hosszabb cikket olvasni telefonján? Üljön le kényelmesen!
- Stílust ad: Ez az elegáns tok nemcsak védi, hanem stílusossá is varázsolja okostelefonját. A Magnet Case tartós TPU-ból és ökó bőrből készül.
- Teljesen funkcionális az ön telefonmodelljéhez: Érzékeny gombokat és port kivágásokat tartalmaz, valamint mágneses füle van, amely megakadályozza a lehajtható rész véletlenszerű mozgását.

Specifikáció:

- Sorozat: Magnet Case
- Anyag: TPU, ökó bőr
- Kompatibilitás: Samsung S24 Plus
- Szín: Rózsaszín

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett