Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339242428 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHCS24MHNCHTCT S24+ S926 átlátszó keménytok IML Choupette tok


Cikkszám: KF001954-0 | EAN/Vonalkód: 3666339242428 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHCS24MHNCHTCT S24+ S926 átlátszó keménytok IML Choupette tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld IML Choupette kollekciója kiváló designt és magas minőséget kombinál, egy olyan védőtokot kínálva, amely minden stílusos kiegészítő rajongójának tökéletesen kiegészíti a megjelenését. Ez az elegáns tok nem csak az eredeti megjelenésével tűnik ki, de tökéletes védelmet is biztosít Samsung S24 készülékéhez. Ennek az egyedülálló kollekciónak köszönhetően bárki, aki tökéletes megjelenés és készülékvédelem között keres kompromisszumot, megtalálja a tökéletes megoldást ebben a tokban. Mutassa meg egyedi ízlését és kötődését ehhez a divatházhoz.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés
A kollekció elkészítéséhez csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. Erős és kemény poliuretánt használtak a gyártás során, amely erősíti a telefont a törés ellen és védi a készüléket a sérülésektől. A poliuretán használata emellett biztosítja a könnyű és gyors összeszerelést és szétszerelést. A tokkal felszerelt telefon magabiztosan illeszkedik a kézbe, és szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, ami növeli annak biztonságát és ütődésekkel szembeni ellenállását, valamint csillapítja az ütéseket. A tokok enyhén emelt élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamerás lencse védve van a karcolásoktól vagy a törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombfedést és portkivágást tartalmaz.

Ikonikus macska
Az IML Choupette kollekció tokja tökéletes módja annak, hogy kiemelje Samsung S24 készüléke megjelenését és új, teljesen más designt adjon neki. Az elülső rész nagy részét egy nagy grafika borítja, amely a híres tervező imádott macskáját, a bájos Choupette-t ábrázolja. A termék magas tartósságának biztosítása érdekében a grafikát gondosan vékony és nagyon finom poliuretán réteggel borították, amely biztosítja a kopásállóságot. Ennek a kezelésnek köszönhetően a kollekció minden tokja hosszú ideig megőrzi kifogástalan megjelenését. Adjon magának eredeti megjelenést és tűnjön ki a tömegből. Továbbá a kollekciót a Karl Lagerfeld márkaház logója egészíti ki, amely szintén igazolja a termék eredetiségét és legmagasabb minőségét. Ez a tok a stílus, a védelem és a vonzó megjelenés kombinációja.

Karl Lagerfeld márkanév alatt gyártott termék.
Technikai adatok:
Kollekció: IML Choupette
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC
Szín: Átlátszó
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24+ S926

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett