Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363566 Márka: Hurtel

Liquid Silicone MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - levendula


Cikkszám: Liquid Silicone Case MagSafe for iPhone 16 Pro Max Lavender | EAN/Vonalkód: 5907769363566 | Márka: Hurtel

Liquid Silicone MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - levendula


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Liquid Silicone MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - levendula Élvezze a páratlan kényelmet a Liquid Silicone MagSafe tok segítségével. Nemcsak hatékonyan védi a telefonját, hanem a MagSafe funkciónak köszönhetően lehetővé teszi a mágneses kiegészítők, például az induktív töltők vagy pénztárcák használatát is. Az rendkívül sima folyékony szilikon felület kellemes tapintású és könnyedséget biztosít. A Liquid Silicone MagSafe tok segítségével telefonja mindig biztonságban, tisztán és készen áll az akcióra.

Specifikáció:
- Sorozat: Liquid Silicone MagSafe tok
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Anyag: TPU
- További jellemzők: kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: levendula

A Liquid Silicone MagSafe tok legfontosabb előnyei:
- Könnyebbé teszi a MagSafe kiegészítők használatát. Könnyedén csatlakoztathat induktív töltőt, mágneses tartót vagy pénztárcát. Az erős mágnesek stabil kapcsolatot biztosítanak.
- Az erősített tok védi a telefont az esések okozta sérülésektől. A nagy szilárdságú anyag kiváló védelmet nyújt.
- Védelem a szennyeződésektől és az ujjlenyomatoktól. A tok felülete porálló és könnyen tisztítható.
- A jól átgondolt kialakítás védi a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól. A megemelt élek megakadályozzák a közvetlen érintkezést a felületekkel.
- A folyékony szilikon kellemes érzést kelt a tapintásra. Az anyag könnyű és kényelmes a mindennapos használatra.

Mágneses kiegészítők az Ön keze ügyében A Liquid Silicone MagSafe tok MagSafe funkciójának használata igazi öröm. Az erős mágnesek lehetővé teszik az induktív töltők, mágneses tartók és egyéb kiegészítők könnyű csatlakoztatását. Nem kell többé levennie a tokot, hogy kihasználhassa a telefon teljes képességeit.

Megvédi a telefonját a sérülésektől A Liquid Silicone MagSafe tok erősített konstrukciója védi a telefonját az esetleges esések következményeitől. A tok tartós anyagból készült, amely elnyeli az ütéseket, minimálisra csökkentve a készülék károsodásának kockázatát.

Puha tapintású A Liquid Silicone MagSafe tok lenyűgöz a folyékony szilikon puhaságával, amely bőrbarát. Az anyag nemcsak könnyű, hanem nagyon tartós is, hosszú távú kényelmet és védelmet biztosít.

Tisztaság és esztétika mindennap A speciális ujjlenyomatálló bevonat révén a telefonja mindig újszerűen néz ki. A szennyeződések könnyen eltávolíthatók róla, ami tovább növeli a használat kényelmét.

Képernyő és lencsevédő A Liquid Silicone MagSafe tok megemelt élei védik a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól. Ennek köszönhetően telefonja mindig biztonságban van, még akkor is, ha képernyővel lefelé helyezi. Ez a tökéletes megoldás azok számára, akik minden részletre ügyelnek.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett