Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417485206 Márka: PURO

Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok iPhone 16 Pro Max - fekete tok


Cikkszám: DL-nowości?kopia-PUIPC16P67ICONMPBLK-uniw | EAN/Vonalkód: 8018417485206 | Márka: PURO

Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok iPhone 16 Pro Max - fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok iPhone 16 Pro Max - fekete

A Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok tökéletes kombinációja a stílusnak, funkcióknak és védelemnek, kifejezetten az iPhone 16 Pro Max számára tervezve. A sötétszürke szín eleganciát kölcsönöz, míg a kiváló minőségű anyagok hosszú távú tartósságot garantálnak. A fémből készült gombok és a kamera szigetelésének keretei nem csupán esztétikailag javítanak, hanem védik is a telefon kulcsfontosságú elemeit. A MagSafe technológiával való kompatibilitásnak köszönhetően a tok zökkenőmentes töltést és kiegészítők használatát teszi lehetővé. A megemelt szegélyek és a puha szilikon védenek a karcolásoktól és mechanikai sérülésektől. A mikroszálas béléssel ellátott belső rész további védelmet nyújt a karcolások ellen, ügyelve az iPhone tökéletes állapotára.

Specifikáció:

-Márka: Puro

-Sorozat: Puro Icon Mag Pro

-Anyag: TPU + PC

-MagSafe kompatibilitás: Igen

-Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max

-Szín: fekete


A Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok legfontosabb előnyei:

-Elegáns fémes kivitelezés: Fém elemek a gombokon és a kamera kereten, amelyek kiemelik a modern dizájnt és jobb védelmet nyújtanak az érzékeny részeknek.

-Magas ellenállás a sérüléseknek: A megemelt szegélyek és a puha szilikon hatékonyan védik a telefont a leejtésektől és karcolásoktól.

-MagSafe kompatibilitás: A tok lehetővé teszi a MagSafe funkciók akadálytalan használatát, gyors és kényelmes töltést, valamint kiegészítőket biztosítva.

-Kiváló anyagminőség: A TPU és PC anyagból készült tok hosszantartó védelmet és kiemelkedő tartósságot biztosít.

-Mikroszálas belső bélés: A tok belsejében található puha mikroszál védi a telefon burkolatát a karcolásoktól, megtartva az optimális állapotot.

A gombok és a kamera szigetelésének fémes kivitelezése eleganciát és védelmet nyújt
A gombokon és a kamera szigetelése körüli fémes részletek nem csupán különlegesen esztétikusak, hanem védelmi funkciót is betöltenek. Ezek a részek jobban ellenállnak a véletlen ütéseknek, maximális védelmet nyújtva a kamerának. Ideális megoldás azok számára, akik értékelik a stílust és a funkcionalitást.

A megemelt szegélyek és a puha szilikon maximális védelmet biztosítanak
A Puro Icon Mag Pro tok a maximális védelem érdekében tervezték. A megemelt szegélyek megvédik a képernyőt és a kamerát a közvetlen érintkezéstől a felületekkel, minimálisra csökkentve a sérülések kockázatát. A puha szilikon kiválóan elnyeli a rázkódásokat, megóvva a telefont az esésektől.

A MagSafe kompatibilitás biztosítja a kényelmet és a gyors töltést
A teljes MagSafe kompatibilitásnak köszönhetően nem kell levennie a tokot töltés közben. A Puro Icon Mag Pro tok gyors és zökkenőmentes használatot biztosít a vezeték nélküli töltőkkel és más MagSafe kiegészítőkkel, növelve a használat kényelmét.

Kiváló minőségű TPU és PC anyagok garantálják a tartósságot
A termoplasztikus poliuretán (TPU) és polikarbonát (PC) egyesítése révén a tok rendkívül tartós, ugyanakkor rugalmas is. Ezek az anyagok kiváló védelmet nyújtanak a mindennapi sérülésekkel szemben, mint például karcolások vagy esések, így a Puro tok ideális választás azok számára, akik értékelik a tartósságot és az esztétikát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett