Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396310461 Márka: OEM

LEATHER MAG COVER tok IPHONE 16 narancs


| EAN/Vonalkód: 5903396310461 | Márka: OEM

LEATHER MAG COVER tok IPHONE 16 narancs


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Elegáns tok erős mágneses gyűrűvel, ökológiai bőrből készült. Ajánlott azoknak az iPhone felhasználóknak, akik szeretnék teljes mértékben kihasználni a MagSafe vezeték nélküli töltés lehetőségeit. Elérhető az iPhone modellek színeiben.

MagSafe – kényelem és biztonság
Az iPhone 12 sorozattól kezdődően a MagSafe technológia lehetővé teszi a gyors töltést a készülék használata közben. Azonban a legtöbb tok nem támogatja ezt a technológiát, így autós vagy asztali tartó használatához minden alkalommal el kell távolítani a tokot a készülékről. A Leather Mag Cover teljes mértékben kompatibilis a MagSafe technológiával – lehetővé teszi a telefon kényelmes elhelyezését és töltését tartóban vagy powerbankban, kábelek használata nélkül.

Erős mágneses gyűrű
A piacon található hasonló termékekhez képest a Leather Mag Cover kivételesen erős mágneses gyűrűvel rendelkezik. Ez közvetlen hatással van a biztonságra – az autós tartóban való stabil fogás biztosítja, hogy a telefon ne essen ki vezetés közben, és az asztali tartóban vagy szelfiboton kényelmes és egyszerű használatot tesz lehetővé.

A dizájn is fontos
A Leather Mag Cover nagy gonddal készült. A mágneses gyűrű gondosan rejtve van az anyag alatt, és az ökológiai bőr elegáns és modern megjelenést kölcsönöz. A tokok színét az iPhone felhasználók számára választották, a tok elérhető az iPhone modellek színével megegyező színekben, ami lehetővé teszi, hogy összehangolható legyen a választott modellel. A tok esztétikus csomagolásban érkezik.

Okostelefon védelem a legmagasabb szinten
A tok védelmet nyújt a mindennapi használat során bekövetkező sérülések ellen. Hatékonyan védi a karcolásoktól. A kamera sziget körüli emelt peremek további védelmet nyújtanak a lencséknek. A tok belseje mikroszállal van bélelve a készülék finom burkolatának még jobb védelme érdekében.

A termék más színváltozatokban is elérhető.

Használat intenzitásától függően természetes lehet, hogy az anyagon idővel megjelenik a mágneses gyűrű körvonala. Ez természetes jelenség, és nincs hatással a tok funkcionalitására, csak esztétikai kérdés.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett