Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339318000 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP16SSCMKMPCH iPhone 16 6.1" fehér kemény tok Silicone Initial Metal Logo MagSafe tok


Cikkszám: KF002401-0 | EAN/Vonalkód: 3666339318000 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP16SSCMKMPCH iPhone 16 6.1" fehér kemény tok Silicone Initial Metal Logo MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld Silicone Shadow Metal Initial MagSafe sorozat ideális választás azok számára, akik a funkcionalitás és az egyedülálló stílus harmóniájára vágynak okostelefonjuknál. Ez a különleges kollekció nemcsak védi a készüléket, hanem egyedi karaktert is kölcsönöz neki, és figyelemfelkeltő egyedülálló dizájnjával.

Részletekre való odafigyelés: A Silicone Shadow Metal Initial MagSafe kollekció a minimalista dizájn és a luxus részletek kombinációja. A puha szilikonból készült tok biztos fogást nyújt, míg a mikroszálas belső bélés védi a telefont a karcolásoktól. Az alumínium keret a kamera körül és a fém gombok eleganciát adnak, a kétszínű árnyékeffektus és a fém KL logó pedig kiemelik a modern és stílusos megjelenést. Ez a tok azok számára tökéletes, akik értékelik az eleganciát és a kifinomult dizájnt.

Biztos védelem: A tok pontosan illeszkedik a készülékhez, így nem kell attól tartanod, hogy kicsúszik a borítóból. A kollekció védi az eszközöket az ütések ellen, tompítja a rázkódásokat és növeli a telefon biztonságát. A tok enyhén megemelt peremei védik a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól vagy ütődésektől. Tökéletesen illeszkedik, minden gombvédelmet és portkivágást biztosít.

Töltsd fel a telefonodat anélkül, hogy levennéd a tokot! A tok belsejében elrejtett mágneses gyűrű nemcsak garantálja a MagSafe töltővel való kompatibilitást, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem biztosítja az eszköz stabil tartását a töltési folyamat során, megszüntetve az elmozdulásokat vagy a táplálkozási megszakításokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikus kiegészítő, hanem a mindennapi használat praktikus eszköze is.

A tok Karl Lagerfeld márka licenc alapján készült.

Műszaki adatok:

Kolekcija: Silicone Shadow Metal Initial MagSafe

Típus: Keménytok

Anyaga: Szilikon / TPU / PC

Szín: Fehér

Kompatibilitás: iPhone 16 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett