Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6953156301870 Márka: Kensen

Kensen 06-KTMQ32-01A testvágó készlet (ezüst)


Cikkszám: 06-KTMQ32-01A | EAN/Vonalkód: 6953156301870 | Márka: Kensen

Kensen 06-KTMQ32-01A testvágó készlet (ezüst)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Kensen 06-KTMQ32-01A testvágó készlet (ezüst)
A Kensen trimmer készlet egy minden az egyben megoldás azoknak a férfiaknak, akik értékelik a precizitást és a sokoldalúságot a testápolásban. Tökéletes arc- és testszőrzet vágására egyaránt. Kivételes technológia és fejlett funkciók garantálják a gyors és biztonságos vágást irritáció nélkül.

Cserélhető fejek borotváláshoz és vágáshoz
A Kensen trimmert a teljes rugalmasság és sokoldalúság jegyében tervezték. Két cserélhető fejjel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a borotválási és trimmelési funkciók közötti könnyű váltást. A fejek cseréje intuitív és gyors, így az ápolás örömteli élménnyé válik.

Precíz védelem
Állítható fésűvel (1-10 mm) felszerelve a Kensen trimmer lehetővé teszi a precíz és személyre szabott vágást. A 3-pozíciós állítható védelem (3 mm, 6 mm, 9 mm) lehetővé teszi a vágási hosszúság beállítását az Ön preferenciái szerint anélkül, hogy cserélni kellene a tartozékokat. Mi több, a trimm fej mozgatható, ami megkönnyíti a bőr felületével való folyamatos érintkezést, így minden vágás egyenletes lesz. Függetlenül a test alakjától és kontúrjaitól, a trimmer tökéletesen alkalmazkodik a kényelmes ápoláshoz.

Irritációmentes használat
A kiváló minőségű 420J2 rozsdamentes acélból készült penge nagy tartóssággal és kopásállósággal rendelkezik, ami hosszú ideig tartó megbízható használatot biztosít. Ezen felül, az ún. R-alakú lekerekített penge minimálisra csökkenti az irritáció kockázatát, így ideális még a nagyon érzékeny bőr számára is.

Ideális arc- és testápolásra egyaránt
A Kensen trimmer egy sokoldalú eszköz, amely tökéletesen alkalmas arcapolásra és a test különböző részeire egyaránt. A precíziós pengék lehetővé teszik az arcszőrzet finom vágását, a szakáll kontúrjainak formázását és sima borotválást. Emellett hatékonyan távolítja el a szőrt a mellkason, háton, karokon, hónaljon és még az intim területeken is.

Kényelmes használathoz tervezve
A Kensen gondoskodik a felhasználói kényelemről, ezért a 06-KTMQ32-01A trimmer IPX6 szabványnak megfelelő vízálló burkolattal rendelkezik, így szárazon és nedvesen is használható. A kompakt kialakításnak köszönhetően ideális utazáshoz is. Az intuitív LED kijelző a jelenlegi töltöttségi szintet és a kiválasztott beállításokat mutatja, ami jelentősen megkönnyíti a trimmer használatát.

Csomag tartalma:
- Trimmer
- Borotálófej
- Trimmelőfej
- Állítható fésű
- Állítható védelem

Gyártó: Kensen
Modell: 06-KTMQ32-01A
Szín: Ezüst
Működési idő: Akár 90 perc
Töltési idő: 90 perc
Töltőport: USB-C
Vízállóság: IPX6
Méret: 175 x 37 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett