Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4099702005792 Márka: Geske

Geske Precision Trimmer 4 az 1-ben (starlight)


Cikkszám: GK000083SL01 | EAN/Vonalkód: 4099702005792 | Márka: Geske

Geske Precision Trimmer 4 az 1-ben (starlight)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Bemutatjuk a Precision 4 az 1-ben Trimmert - egy megoldást, amely forradalmasítja a nem kívánt szőrszálak eltávolítását, teljes higiéniát és kényelmet biztosítva fájdalom nélkül. Minden bőrtípusra alkalmas, és a könnyű használatot hatékonysággal ötvözi. A mikroprecíz kontúrvágóknak köszönhetően a trimmer nemcsak pontosságot, hanem teljes gyengédséget is biztosít a bőröd számára, csökkentve az irritáció kockázatát. Ezenkívül a csúszásmentes szilikon felület stabilitást és biztonságot nyújt minden egyes használat során.

Technológia a bőröd szolgálatában
Fedezd fel a Geske precíz trimmer mögött meghúzódó, fejlett AI technológia erejét. Az innovatív dedikált alkalmazásrendszer elemzi a bőrödet, és javaslatokat tesz az egyénileg testreszabott eszközökre és kezelésekre, maximalizálva a Geske termékekkel elérhető eredményeket.

Kényelem irritáció nélkül
A precíz hipoallergén pengék a kényelem érdekében lettek kialakítva. Még a legérzékenyebb bőr esetében is kiküszöbölik az irritáció kockázatát. Ezért a trimmer ideális megoldás mindenkinek, aki értékeli a fájdalom- és gyengéd szőrtelenítést, sima érzést és tökéletes megjelenést biztosítva kellemetlen következmények nélkül.

Környezetbarát és cserélhető pengék
A Geske nemcsak rád, hanem a környezetre is vigyáz! A 4 az 1-ben Precision Trimmer környezetbarát cserélhető pengerendszerrel rendelkezik. Ezáltal könnyedén fenntarthatod az eszköz higiéniáját, és ráadásul biztos lehetsz benne, hogy harmóniában gondoskodsz magadról és a természetről.

Gyártó: Geske
Modell: GK000083SL01
Szín: Starlight
Anyag: Szilikon
Vízállóság: 100%

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett