Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941812717967 Márka: Xiaomi

Xiaomi Mi Uniblade Trimmer fekete EU BHR7052EU


Cikkszám: BHR7052EU | EAN/Vonalkód: 6941812717967 | Márka: Xiaomi

Xiaomi Mi Uniblade Trimmer fekete EU BHR7052EU


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Egy sokoldalú ápoló készlet, amelyet a sokféleségre terveztek. Sokoldalú / Háromirányú penge / Teljes borítású fólia a bőr kényelme érdekében / Lebegő trimmerfej

Jellemzők:

Háromirányú penge. Élvezze a könnyed és tiszta borotválkozást. Az innovatív háromirányú penge a tökéletesen tiszta borotválkozásért. A szélén található kétirányú penge hosszabb szőrszálakat vág, míg a középső fólia eltávolítja a maradék borostát. A háromirányú penge bármilyen hosszúságú és vastagságú szőrrel megbirkózik, még a hajlított vagy laposan fekvő szőrrel is. Valóban tiszta borotválkozás, amely könnyedén valósul meg.

Teljes borítású fólia az irritáció elkerülésére. A teljes borítású fólia védőréteget képez a penge és a bőr között. A fólia lyukai befogják a szőrzetet, kiküszöbölve bármilyen bőrirritációt borotválkozás közben.

14 hosszúságú fésűbeállítás. A sokoldalú stílusmestere. Most már az arc- és testszőrzetét is borotválhatja és trimmelheti ezzel az egyetlen ápolóeszközzel. A testápolás sosem volt egyszerűbb!

40°-os lebegő trimmerfej. Minden irányban illeszkedik az arc kontúrjaihoz. A rugalmas trimmerfejet úgy tervezték, hogy kövesse az arc és a nyak egyedi formáit. A lebegő trimmerfej 40 fokban képes fordulni mindkét irányba, és rugalmasan alkalmazkodik a pontos borotválkozás érdekében, hogy formálja az arccsont vonalát, az állkapocs vonalát, a pajeszt és még sok mást.

Mágneses vezeték nélküli töltés 60 perces teljes töltési üzemidővel. A mágneses töltés kényelmes és könnyű megoldást kínál kábelek nélkül. Egyetlen teljes töltéssel akár 60 percig tartó, meghosszabbított akkumulátor-élettartamot biztosít, a rohanó életmódhoz igazodva.

Falra szerelhető tárolás. Hozzon létre rendezett ápolóterületet. Tartalmaz egy falra szerelhető tároló állványt, amely lehetővé teszi a trimmer könnyű felakasztását, rendbe és rendszerezve tartva az ápolóhelyet. 3M öntapadós hátlappal, fúrás vagy szerszámok használata nélkül.

Teljesen vízálló nedves és száraz használatra. Ez az IPX7 vízálló készülék lehetővé teszi a nedves borotválkozást borotvahabbal, minimalizált irritáció mellett. A penge még a nehezen hozzáférhető területeken is tökéletes eredményeket ér el, mint például az áll és a nyak. Teljesen mosható vízálló testtel, tiszta és higiénikus használat után.

Optimalizált kialakítás javítja a használat egyszerűségét

- Utazásbiztos zár - Utazásbiztos zár található, hogy megakadályozza, hogy a trimmer véletlenül bekapcsoljon.

- Akkumulátor töltöttségi szint jelző - A jelző narancssárgán villog, amikor ideje újratölteni, és tiszta, szilárd fehér, amikor teljesen feltöltött.

- Matt kialakítás - Emelt megjelenés, jobb ápolási élmény.

Műszaki adatok:

- Névleges feszültség/teljesítmény: 3.7V⎓/3W

- Működési frekvencia: 142kHz

- Névleges töltési feszültség: 5V⎓1A

- Vízállósági besorolás: IPX7

- Akkumulátor típusa: ICR14500 3.7V 1S1P 600mAh

- Töltési mód: Vezeték nélküli töltés

- Töltési idő: Kb. 6 óra

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett