Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339168865 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Ring Stand Karl&Choupette MagSafe tok iPhone 14 Pro Max - fehér


Cikkszám: KF001924-0 | EAN/Vonalkód: 3666339168865 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Ring Stand Karl&Choupette MagSafe tok iPhone 14 Pro Max - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Ring Stand Karl&Choupette MagSafe kollekció egyesíti a rendkívüli praktikusságot, a kiváló minőséget és a kifinomult megjelenést. Ez az egyedülálló védőtok stílusos megjelenést biztosít, amelyet minden divatos kiegészítők rajongója értékelni fog. A legújabb Ring Stand kollekció borításával hangsúlyozhatja kifinomult stílusát és kötődését egy neves ruházati márkához, miközben okostelefonjának a legmagasabb szintű védelmet biztosítja, amit megérdemel.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés
A kollekció előállításához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták. Minden tok erős és kemény polikarbonátból (hátlap) készült, amely megerősíti a telefon hátulját, megakadályozva a törést. A készülék oldalaihoz rugalmas termoplasztikus poliuretánt használnak, amely könnyű összeszerelést és szétszerelést biztosít, és megvédi a készülék oldalait a sérülésektől. A tokot viselve a telefon biztonságosan kézben tartható és majdnem tökéletesen illeszkedik a készülékhez, növelve annak biztonságát és ütésállóságát, és párnázva az ütéseket. A tokok enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, amelyek védik a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombburkolatot és port kivágást tartalmaz.

Jellegzetes és elegáns megjelenés
A Ring Stand Karl&Choupette MagSafe kollekció tokja tökéletesen kiemeli az iPhone egyedi dizájnját Karl Lagerfeld, a híres dizájner és macskája, Choupette képe által. A grafikák középen, a gyűrű közepén vannak elhelyezve, mégis finoman illeszkednek az egész borítás stílusához. A díszítő képeket finom poliuretán réteggel vonták be, amely ellenállóvá teszi őket a kopás ellen, ami miatt a tokok hosszú ideig kifogástalanul néznek ki. Nyújtson magának egyedi megjelenést és tűnjön ki mások közül.

Kényelmes telefon töltés
A kollekciót MagSafe mágneses gyűrűvel gazdagították, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól elfelejtheti a tok eltávolítását a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi a telefon akkumulátorának kényelmes töltését anélkül, hogy aggódnia kellene a kamera véletlen sérülése miatt.

Tok állvánnyal
Ez az egyedülálló tok egy nagyon praktikus gyűrűvel van gazdagítva, amely nemcsak a készülék töltésére szolgál, hanem állványként is használható, amelyre a telefont helyezheti. Ennek a gyűrűnek köszönhetően kényelmesen végezhet videohívásokat és használhatja az iPhone multimédiás funkcióit anélkül, hogy a kezét használná.

A termék a Karl Lagerfeld márka engedélyével készült.

Műszaki adatok
Kollekció: Ring Stand Karl&Choupette MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Fehér
Kompatibilitás: iPhone 14 Pro Max 6,7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett