Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913034347 Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS Clin Mag kompatibilis MagSafe tok IPHONE 14 Pro Max számára átlátszó


| EAN/Vonalkód: 6934913034347 | Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS Clin Mag kompatibilis MagSafe tok IPHONE 14 Pro Max számára átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Dux Ducis Clin Mag átlátszó tok a védelem és a kényelem tökéletes kombinációja. A beépített neodímium mágneseknek köszönhetően a tok nemcsak a helyén marad a vezeték nélküli töltés során, hanem támogatja a MagSafe technológiát is, amely lehetővé teszi a telefon gyors és kényelmes töltését anélkül, hogy el kellene távolítania a tokot.

A MagSafe technológia támogatásával a Dux Ducis Clin Mag tok leegyszerűsíti a töltési folyamatot. A beépített neodímium mágnesek a vezeték nélküli töltőn tartják a telefont, még akkor is, ha mozgatja, és a MagSafe kompatibilitás lehetővé teszi a gyors és hatékony töltést anélkül, hogy el kellene távolítania a tokot.

A Dux Ducis Clin Mag tok esetében a védelem kiemelt fontosságú. Tartós és jól elkészített, magasabb profilú mint a képernyő és a lencsék, ezáltal megvédve ezeket az érzékeny elemeket a sérülésektől és karcolásoktól. A sarkok további megerősítései pedig még jobban védik a készüléket az esések hatásaitól. A TPU és PC kombinációja garantálja a tartósságot és az esztétikát. A tok hosszú ideig megtartja kristálytiszta átlátszóságát, ezek az anyagok pedig ellenállnak a sárgulásnak, így a tok mindig újnak néz ki. Az átlátszó kialakítás lehetővé teszi a telefon eredeti megjelenésének kiemelését.

Specifikáció:
Modell: Dux Ducis Clin Mag
Anyag: TPU + PC
Szín: átlátszó
Kompatibilitás: MagSafe

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett