Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339161910 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP15SHKHNOTK iPhone 15 6.1" átlátszó keménytok IML Karl's Head MagSafe tok


Cikkszám: KF001763-0 | EAN/Vonalkód: 3666339161910 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP15SHKHNOTK iPhone 15 6.1" átlátszó keménytok IML Karl's Head MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld IML Karl`s Head MagSafe kollekciója kifinomult megjelenés és kiváló minőség kombinációja. Ez a védőtok egyedülálló ajánlat azoknak, akik divatos kiegészítőket keresnek és stílusos megjelenést szeretnének biztosítani. Az IML Karl`s Head MagSafe kollekció tokjával hangsúlyozhatja kiváló stílusát és elkötelezettségét egy megbecsült ruházati márka iránt, miközben a legmagasabb szintű védelmet biztosítja készülékének.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés
Ennek a kollekciónak a gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. Az erős és kemény polikarbonát (hátlap) erősíti a telefon hátlapját, védve azt a töréstől. A készülék oldalainál rugalmas termoplasztikus poliuretánt használtak, amely megkönnyíti a tok fel- és leszerelését, valamint védi az oldalakat a sérülésektől. A tokban lévő telefon biztosan illeszkedik a kezébe, és szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, ami növeli annak biztonságát és ellenálló képességét az ütésekkel szemben, valamint csillapítja az ütközéseket. A tokok enyhén emelt szélekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombfedővel és portos kivágással rendelkezik.

Jellegzetes és elegáns megjelenés
Az IML Karl`s Head MagSafe kollekció tokjai tökéletesen kiemelik iPhone készüléke egyedi dizájnját, köszönhetően a híres tervező arcképével ellátott grafikának. Az avantgárd tervező képével készült grafika középen, a gyűrű központjában helyezkedik el, és mégsem hivalkodó, tökéletesen illeszkedik a teljes tok stílusához. A grafikát egy finom poliuretán réteg fedi, amely ellenállóvá teszi a kopással szemben, így a tokok sokáig hibátlanul fognak kinézni.

Kényelmes telefon töltés
A kollekciót MagSafe mágneses gyűrűvel gazdagították, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, gyors és egyszerű töltést biztosítva. Mostantól felejtse el, hogy tokot kell eltávolítania a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltse a telefon akkumulátorát anélkül, hogy aggódnia kellene a kamera véletlen károsodása miatt. A gyűrű szépen kontrasztál az átlátszó tok stílusával, így az egyben dísz is.

A terméket a Karl Lagerfeld márka engedélye alapján gyártották.

Műszaki adatok
Kollekció: IML Karl`s Head MagSafe
Típus: Keménytok
Anyaga: TPU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett