Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339149604 Márka: GUESS

Guess Quilted Metal Logo tok iPhone 15 - fekete


Cikkszám: GUE003100-0 | EAN/Vonalkód: 3666339149604 | Márka: GUESS

Guess Quilted Metal Logo tok iPhone 15 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Quilted Metal Logo Az iPhone készülékekhez tervezett exkluzív tok, amelyet egy neves divatházzal együttműködésben hoztak létre, egy rendkívüli védőkiegészítő, amely biztosan elbűvöli a klasszikus részleteket modernitással kombináló stílus szerelmeseit. Pótolhatatlan stíluselem azok számára, akik szeretik körülvenni magukat luxussal és kifejező kiegészítőkkel, amelyek egyedi jelleget kölcsönöznek iPhone-juknak és kiemelik annak presztízsét.

Egy figyelemfelkeltő minta Ez a kollekció egyediséget sugároz azáltal, hogy finom ökológiai bőrt használnak a készülék hátulján. Ennek a bőrnek köszönhetően az egész kollekció kivételesen elegáns megjelenést és luxus karaktert nyer. Nemcsak esztétikus, hanem tapintásra is kellemes, amely biztosítja a felhasználó számára a biztos fogást és a kényelmet a készülék használata során. A varrások is jelentős hatással vannak a kollekció egyediségére, hiszen egyértelműen kiemelik a steppelt motívumot, amely további bájt kölcsönöz neki. Ezt a kifinomult termékvonalat egy szolíd arany Guess logós folt egészíti ki, amely vintage stílusban készült, és kiemelkedik az egész design-ból, hangsúlyozva annak exkluzív jellegét és megerősítve a termék hitelességét. Ez a részletekre való figyelem, az esztétika és az anyagok minősége iránti elkötelezettség olyan egyedülálló és kívánatos opcióvá teszi ezt a kollekciót azok számára, akik értékelik a luxust és a stílust.

Kiváló minőségű anyagok és tökéletes védelem Ez az elegáns tok nemcsak a felhasználó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen sérülésekkel és ütközésekkel szemben. Az eszköz méreteinek szinte tökéletes illeszkedése és megtartása révén a tok hatékonyan elnyeli az esetleges eséseket, miközben minden körülmények között teljes körű hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz. A tok innovatív kialakítása tartós poliuretánon alapul, amely biztosítja a sérülésekkel szembeni ellenállást és védi a készüléket a potenciális károsodástól. A tok oldalai kellően rugalmasak ahhoz, hogy megkönnyítsék a borító összeszerelését és szétszerelését, de mindenekelőtt tökéletesen védik a készülék keretét az ütközésekkel és lehetséges károsodásokkal szemben. Az enyhén megemelt külső élek védelmet nyújtanak a telefon képernyőjének a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli megemelt külső élek megóvják az optikát a törésektől vagy karcolásoktól. Az elegáns védőtok a készülék védelmére és divatos megjelenésének biztosítására készült. Termék a Guess márka licencével gyártva.

Műszaki adatok
Kollekció: Quilted Metal Logo
Típus: Merev tok
Anyag: TPU/öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett