Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769364174 Márka: Hurtel

iPhone 16 Pro Max üvegfólia, 50 darabos multi-pack


Cikkszám: Standard Tempered Glass 50pcs/box iPhone 16 Pro Max | EAN/Vonalkód: 5907769364174 | Márka: Hurtel

iPhone 16 Pro Max üvegfólia, 50 darabos multi-pack


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

10400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az iPhone 16 Pro Max-hoz készült 50 darabos edzett üvegfólia multipack ideális megoldás GSM szolgáltatások, árusító szigetek és telefon kiegészítők boltok számára. A gyűjtőcsomagolásnak köszönhetően sokkal kevesebbet fizetsz, mint az egyedi tételekért, ami valódi megtakarítást jelent. Ezek az üvegfóliák tökéletesen illeszkednek a megjelölt eszközmodellekhez, kiküszöbölve az esetleges méretproblémákat. Magas ütés- és karcállósággal rendelkeznek (a 9H keménységnek köszönhetően), ugyanakkor ultravékonyak, így nem növelik a képernyő vastagságát. Alkalmazásuk rendkívül egyszerű, buborékok kialakulása nélkül.

Specifikáció:
- Sorozat: Standard Tempered Glass 50 darab
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Keménységi szint: 9H
- Darabszám a gyűjtődobozban: 50 darab

A multi-pack edzett üvegfólia legfontosabb előnyei:
- Kevesebbe kerül, mint az egyedi darabok megvásárlása. Az üvegfóliák műanyag csomagolás nélkül kaphatók.
- Tökéletes illeszkedést biztosít. Az üvegfóliák precízen illeszkednek a készülék modelljéhez, és nem zavarják az érintőképernyők működését.
- Véd a sérülésektől. Magas ütés- és karcállóság a 9H keménységnek köszönhetően. Az üveg ultravékony, így nem növeli a képernyő vastagságát.
- Könnyű alkalmazhatóság. Egyszerűen alkalmazható, buborékok kialakulásának kockázata nélkül. Ezáltal az alkalmazás gyors és egyszerű a szolgáltatás számára.
- Védelem a tárolás során. Minden egyes üvegfólia habtasakkal van védve a gyűjtőcsomagolásban. Ez garantálja a biztonságot a szállítás és tárolás során.

Többet kap kevesebbért a multi-pack edzett üvegfóliával
A multi-pack edzett üvegfólia megvásárlása jelentős költségmegtakarítást eredményez. Az egy csomagban található 50 darab lényegesen gazdaságosabb, mint az egyéni üvegfóliák megvásárlása. Ez az megoldás ideális a GSM szolgáltatások, árusító szigetek vagy telefon kiegészítők boltok számára, amelyek így megtakaríthatnak a beszerzésen és tároláson. Ráadásul a többlet csomagolás elhagyása csökkenti a hulladék mennyiségét, ami előnyös a környezet számára.

Tökéletes illeszkedés Az edzett üvegfólia multi-pack kifejezetten arra lett tervezve, hogy tökéletesen illeszkedjen a megjelölt eszközmodellekhez. A precíz üveggyártásnak köszönhetően nem nyúlnak túl a képernyő szélein, és nem túl rövidek. A felhasználók zavartalanul élvezhetik az érintőképernyő minden funkcióját.

Kivételes védelem és ultravékony kivitel
Az edzett üvegfólia multi-pack nagy ütés- és karcállósággal bír a 9H keménységnek köszönhetően. Tartósságuk ellenére ezek az üvegfóliák ultravékonyak, így nem növelik a készülék képernyőjének vastagságát. A felhasználók teljes védelmet élvezhetnek anélkül, hogy az esztétikát és a használati kényelmet feláldoznák.

Buborékmentes könnyű telepítés
A multi-pack edzett üvegfólia alkalmazása rendkívül egyszerű és gyors. Az üveg képernyőre helyezése buborékok kialakulásának kockázata nélkül történik. Ezáltal még a tapasztalatlan felhasználók is önállóan és hatékonyan alkalmazhatják a védőüveget. A GSM szolgáltatások számára ez jelentős időmegtakarítást jelent és növeli a munkahatékonyságot (kérjük, vegye figyelembe, hogy a csomag nem tartalmaz törlőket).

Biztonságos tárolás és szállítás
Minden egyes darab edzett üveg egyénileg van biztosítva habtasakban, ami garantálja a biztonságot a szállítás és tárolás során. A gyűjtőcsomagolásnak köszönhetően az üvegfóliák védve vannak a mechanikai sérülésektől és szennyeződésektől, így hosszú élettartamúak maradnak.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett