Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172648749 Márka: Baseus

Baseus C40141201S13-00 mágneses autótartó szellőzőrácsra - ezüst


Cikkszám: C40141201S13-00 | EAN/Vonalkód: 6932172648749 | Márka: Baseus

Baseus C40141201S13-00 mágneses autótartó szellőzőrácsra - ezüst


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Baseus C40141201S13-00 mágneses autótartó praktikus és sokoldalú eszköz, amely megkönnyíti az okostelefon használatát vezetés közben. Négy erős mágnes szilárdan tartja a telefont, még rázós utakon is biztonságban tartva azt. Könnyű kábel-hozzáférés és 360 fokos állíthatóság lehetővé teszi, hogy a legkényelmesebb pozícióba helyezze az okostelefont, miközben rendezett teret biztosít. Kompakt méretének köszönhetően a tartót könnyen elviheti magával táskában, hátizsákban vagy az autó kesztyűtartójában. Egyszerű, univerzális kialakítása miatt a legtöbb járműhöz illeszkedik, így tökéletes választás minden sofőr számára.

A Baseus C40141201S13-00 autótartó legfontosabb előnyei:
- Garancia a könnyű kábel-hozzáféréshez és rendezett térhez: Két bilincs segítségével kényelmesen csatlakoztathatók a töltőkábelek, anélkül hogy összegabalyodnának.
- Magas stabilitás és biztonság: Négy erős mágnes hatékonyan tartja a telefont stabil helyzetben.
- Könnyű állíthatóság: 360 fokos forgathatóság lehetővé teszi, hogy a telefont kényelmes pozícióba helyezze.
- Kompakt méret: Nem foglal sok helyet, és bármilyen hátizsákban, táskában vagy autó kesztyűtartójában elfér.
- Rendkívül univerzális: Egyszerű kialakítása miatt a tartó a legtöbb autóban használható.

Specifikáció:
- Márka: Baseus
- Modell: Baseus C40141201S13-00
- Tartó típusa: mágneses
- Telepítés helye: szellőzőrács
- Anyag: szilikon, műanyag
- Szín: ezüst

Könnyű kábel-hozzáférés biztosítása: A Baseus tartót a beépített bilincsek rendezettsége jellemzi, ami megkönnyíti a kábelek csatlakoztatását. Nem kell többet aggódni a vezetékkavarodás miatt vezetés közben. Két bilincs a helyén tartja a kábeleket, így az okostelefon töltése utazás közben rendkívül kényelmes.

Válasszon stabilitást és biztonságot minden helyzetben: Négy erős mágnesnek köszönhetően a Baseus tartó stabilan tartja az okostelefont még rázós útszakaszokon is. Biztos lehet benne, hogy a telefon a helyén marad, függetlenül a vezetési körülményektől. Ez nemcsak a készülék biztonságát növeli, hanem a sofőr figyelmét is az úton tartja.

Teljes szabadság az állításban: A 360 fokos forgatás funkció lehetővé teszi, hogy megtalálja a tökéletes nézési szöget az okostelefonhoz, a sofőr igényeihez igazodva. A készülék vízszintes vagy függőleges elhelyezhetősége kényelmet biztosít a navigáció használata során is, és lehetővé teszi a zene kezelését is.

Kompakt méret, könnyű tárolás: Kis méretének köszönhetően bárhova magával viheti anélkül, hogy túl sok helyet foglalna. Bármilyen táskában, hátizsákban vagy autó kesztyűtartójában elfér, és mindig kéznél van. Könnyű kivitele egyszerű szállíthatóságot biztosít, miközben erős fogást tart fenn a telefonon vezetés közben.

Univerzális design: A Baseus tartó egyszerű kialakítása különböző autómodellekhez és okostelefonokhoz illeszkedik. Könnyű a szellőzőrácsra szerelés, és az egész szerkezet a legtöbb szellőzőrendszerhez alkalmazkodik. Nem kell aggódnia a kompatibilitás miatt - a tartó biztonságosan tartja különböző méretű telefonjait, biztosítva azok stabilitását minden körülmények között.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett