Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876228744 Márka: UGREEN

Ugreen Nexode Pro 100W hálózati töltő, GaN, USB + 2x USB-C (szürke)


Cikkszám: 25874 | EAN/Vonalkód: 6941876228744 | Márka: UGREEN

Ugreen Nexode Pro 100W hálózati töltő, GaN, USB + 2x USB-C (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

25000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen Nexode Pro 100W, GaN, USB + 2x USB-C hálózati töltő (szürke)

A UGREEN Nexode Pro egy kisméretű töltő, amely nagy teljesítményt kínál. Akár 100 wattos teljesítményt biztosít, és a 3 rendelkezésre álló USB port révén egyszerre több eszköz töltésére is képes. Támogatja a gyors töltési szabványokat, és sikeresen használható számos népszerű eszközzel, beleértve a laptopokat, okostelefonokat és játékkonzolokat is.

Gyorsabb töltés, mint gondolnád
A Nexode Pro töltő egy sokoldalú megoldás, amely lehetővé teszi több eszköz egyidejű töltését. Mindez a 3 elérhető portnak köszönhető - USB-A és 2x USB-C. A 100 wattos teljesítménnyel és a népszerű gyors töltési szabványok (PD/QC/PPS/SCP/FCP/AFC/Apple 5V 2.4A/Samsung 5V 2A/BC1.2) támogatásával még kevesebb idő alatt töltheted fel kiválasztott eszközeidet!

Tegyél a biztonságra
Aggódsz az eszközeid biztonsága miatt töltés közben? Ne tedd! A Nexode Pro intelligens chippel rendelkezik, amely hatékonyan védi mind a csatlakoztatott eszközöket, mind magát a töltőt a károsodástól. Többek között védelmet nyújt a túlmelegedés, rövidzárlat és túláram ellen.

Nagy teljesítmény kompakt formában
A Nexode Pro fejlett GaN technológiát használ, amely lehetővé teszi, hogy 40%-kal kisebb legyen a hagyományos töltőkhöz képest, miközben ugyanolyan teljesítményt és hatékonyságot kínál. Így élvezheted a kompakt méretet, amely megkönnyíti az utazást és a mindennapi használatot. Legyen szó munkába menetelről, utazásról vagy távmunka végzéséről, a töltő megbízható és gyors töltést biztosít anélkül, hogy sok helyet foglalna.

Gyártó: Ugreen
Modell: X757
Szín: szürke
Teljesítmény: 100 W
Portok: USB + 2x USB-C

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett