Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339323554 Márka: BMW

iPhone 16 Pro Max 6.9" fekete/fekete tok Sign Leather Crossing Lines Pattern BMW BMHCP16X23RCGPK


Cikkszám: BMW000916-0 | EAN/Vonalkód: 3666339323554 | Márka: BMW

iPhone 16 Pro Max 6.9" fekete/fekete tok Sign Leather Crossing Lines Pattern BMW BMHCP16X23RCGPK


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az exkluzív BMW tok a Sign Leather Crossing Lines Pattern kollekcióból kiváló minőségű borító, amelyet a világ egyik legnépszerűbb autóipari konszernje szignál.

Egyedi megjelenés, kivételes minőség: A Sign Leather Crossing Lines Pattern kollekció tokjainak csúcsa még a legigényesebb esztétika-rajongókat is lenyűgözi. A kollekció egyedisége az egyedülálló mintázata – a bőr több vonal keresztirányú elrendezésével lett díszítve, amelyek különböző szélességű sávokat alkotnak. Ez a motívum nemcsak a figyelmet vonzza, hanem tökéletesen tükrözi a BMW márka dinamikus jellegét is. Ez a lenyűgöző kollekció egy kis fém BMW logóval van kiegészítve, ami egyben a termék kiváló minőségét és hitelességét is megerősíti.

Figyelem a részletekre: A Sign Leather Half Textured And Circle MagSafe az átlagon felüli dizájn és funkcionalitás abszolút eszenciája. A tok előállításához kiváló minőségű marhabőrt használtak, amely nemcsak esztétikai megjelenést nyújt, hanem évekig tartó tartósságot is biztosít. Az enyhén megemelt szélek a kijelző és a kamera lencséje körül megvédik a telefont a karcolásoktól, míg a rugalmas és puha TPU oldalak gyors és könnyű telepítést tesznek lehetővé. A tokok minden szükséges kivágást tartalmaznak a portokhoz és integrált gombfedőkkel rendelkeznek.

A tok a BMW licensze alapján készült.

Műszaki adatok: Kollekció: Sign Leather Crossing Lines Pattern Típus: Hardcase Anyag: Valódi bőr/TPU/PC Szín: Fekete Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max 6.9"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett