Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363146 Márka: Hurtel

Többszínű Búza Tok MagSafe iPhone 16 Pro Max - rózsaszín tok


Cikkszám: Magsafe Multiple Color Wheat Case for iPhone 16 Pro Max Pink | EAN/Vonalkód: 5907769363146 | Márka: Hurtel

Többszínű Búza Tok MagSafe iPhone 16 Pro Max - rózsaszín tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Többszínű Búza Tok MagSafe iPhone 16 Pro Max - rózsaszín A stílus, az ökológia és a funkcionalitás tökéletes kombinációja - ez a Többszínű Búza Tok MagSafe. TPU-ból és természetes búzaszálakból készült, ami nemcsak esztétikus megjelenést kínál, hanem környezetbarát is. A MagSafe technológiának köszönhetően könnyedén töltheti telefonját vezeték nélkül, és használhat mágneses kiegészítőket, mint például pénztárcákat vagy tartókat. Továbbá, a tok hatékony védelmet nyújt a károsodások ellen, a megemelt élek pedig kiegészítő védelmet nyújtanak a telefon képernyőjének.

Specifikáció:
- Sorozat: Többszínű Búza Tok MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Anyag: TPU, búzaszalma
- További jellemzők: lebomló anyag, kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: rózsaszín

A Többszínű Búza Tok MagSafe legfontosabb előnyei:
- Védelem a károk ellen. A TPU és természetes búzaszálak révén a tok megvédi a telefont az esésektől és karcolásoktól.
- MagSafe kompatibilitás. Könnyedén töltheti telefonját vezeték nélkül vagy csatlakoztathat mágneses kiegészítőket.
- Eleganciát ad telefonjának. A tok finom tapintású, és a természetes búzaszálak egyedi karaktert kölcsönöznek neki.
- További védelem a kamerának. A megemelt élek védik az objektíveket a karcolásoktól és sérülésektől.
- Szabad hozzáférést biztosít az összes porthoz és funkcióhoz. A tok tökéletesen illeszkedik, így kényelmesen használhatja telefonját.

Elegancia és védelem egyben A Többszínű Búza Tok MagSafe nemcsak védelmet nyújt telefonjának, hanem stílusos kiegészítőként is szolgál. TPU és természetes búzaszálak kombinációjával készült, a tok környezetbarát dizájnt kínál enyhe megjelenéssel. Az anyagok tartósságot biztosítanak, amelyek hosszantartó védelmet nyújtanak a mindennapi veszélyek, mint az esések és karcolások ellen.

MagSafe - funkcionalitás a könnyedén Beépített MagSafe technológiával a Többszínű Búza Tok MagSafe lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül töltsön és használjon mágneses kiegészítőket. Az erős mágneseknek köszönhetően könnyedén csatlakoztathat további kütyüket, mint például pénztárcákat vagy tartókat, ami növeli készüléke funkcionalitását.

Természetes dizájn, amely vonzza a tekinteteket A Többszínű Búza Tok MagSafe természetes búzaszálakból készült, amelyek egyedi, természetes megjelenést biztosítanak. Ez nemcsak stílusos kiegészítés telefonjához, hanem olyan választás is, ami a környezet iránti gondoskodást mutatja. Finom tapintású és kellemes textúrájú, így a tok funkcionális és kellemes használatot biztosít.

Kiegészítő védelem a képernyőnek A Többszínű Búza Tok MagSafe megemelt élei kiegészítő védelmet nyújtanak telefonja kamerájának. Ennek köszönhetően az objektívek védve vannak a karcolásoktól és sérülésektől, még akkor is, ha hátlapjával lefelé helyezi telefonját asztalra vagy durva felületre. Ez a kiegészítő biztonság magabiztosabbá teszi mindennapi készülékhasználatát.

Tökéletes illeszkedés és kényelem A pontos kivágásoknak köszönhetően a Többszínű Búza Tok MagSafe teljes hozzáférést biztosít telefonja összes funkciójához. Akár fejhallgatót szeretne csatlakoztatni, készülékét tölteni, vagy fotót készíteni, a tok nem jelent akadályt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett