Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396304224 Márka: OEM

CARD tok iPhone 16 Pro Max zöld


| EAN/Vonalkód: 5903396304224 | Márka: OEM

CARD tok iPhone 16 Pro Max zöld


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A hitelkártya számára helyet biztosító Card szilikontok könnyű hozzáférést biztosít a ténylegesen használt hitelkártyához és személyi igazolványhoz.
Mindig kéznél van a telefon és a hitelkártya
A piacon kapható telefontokok túlnyomó többsége nem kínál lehetőséget kártyák vagy dokumentumok tárolására. Ezzel szemben a pénztárca tok megoldást nem mindenki kedveli. A Card egy olyan tok, amelynek köszönhetően mindig kéznél lehet a telefon és a kártya.
Napi védelem
A Card tok védi a telefon hátulját, éleit és hátlapját a karcolásoktól és sérülésektől. Nem kell többé aggódni a karcolások miatt, még akkor sem, ha a kulcsokat és a telefont ugyanabban a zsebben helyezi el. Nincs több véletlen leejtés - ezt a csúszásmentes bevonat teszi lehetővé. A Card a zsíros ujjlenyomatokkal szemben is védelmet nyújt.
100%-os illeszkedés
A tok rugalmas szilikonból készült. Az ilyen anyag garantálja, hogy a tok tökéletesen illeszkedik a készülékhez. Ezenkívül az összes kivágás és gomb tökéletesen be van építve a telefon modelljébe. Az induktív töltés a Card tokon keresztül is működik. Nem szükséges eltávolítani a tokot a vezeték nélküli töltéshez (azonban javasoljuk, hogy a töltés előtt távolítsa el a kártyát a tokból).

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett