Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576268001 Márka: Hurtel

Hybrid Armor Camshield tok iPhone 13 Pro Max kameravédő takaróval fekete


Cikkszám: Hybrid Armor Camshield iPhone 13 Pro Max BLACK | EAN/Vonalkód: 9145576268001 | Márka: Hurtel

Hybrid Armor Camshield tok iPhone 13 Pro Max kameravédő takaróval fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 13 Pro Max Hybrid Armor Camshield tok kameravédő takaróval fekete A Hybrid Armor Camshield tok hőre lágyuló és tartós anyagból készül, amely acélszerű megjelenést kölcsönöz neki. A burkolat alkalmazkodik az iPhone 13 Pro Max készülékhez, tökéletesen védi a telefont a sérülésektől, amelyek leesés vagy karcolás (például zsebben hordott kulcsok által) következtében keletkezhetnek. A tok hátsó kamerája egy csúsztatható fedéllel rendelkezik, amely megóvja a kamera üvegét a karcolásoktól. Ez emellett extra előny azok számára, akik értékelik a magánéletüket és adataik biztonságát. A lefedett kamera megakadályozza a videófelvételek rögzítését, ha valaki távoli hozzáférést szerez a telefonhoz és bekapcsolja a főkamerát. A képernyő körüli megemelt élek megvédik azt a karcolásoktól, amikor egy sík felületre helyezik. Beépített fém gyűrűvel rendelkezik, amely lehetővé teszi a telefon kényelmes egykezes használatát, és állványként is funkcionál. A beépített fémlemez lehetővé teszi, hogy mágneses autótartókhoz rögzítsék. Érzékeny gombokkal és kivágásokkal rendelkezik a portokhoz. Tökéletes azok számára, akik értékelik a stílust, a minőséget és gondoskodni akarnak készülékükről.

Specifikáció:
- Sorozat: Hybrid Armor Camshield
- Anyag: TPU, PC
- Kompatibilitás: iPhone 13 Pro Max
- Készülék modellkód: A2484, A2641, A2644, A2645, A2643
- Szín: fekete

Az iPhone 13 Pro Max Hybrid Armor Camshield főbb jellemzői:
- Védelem a karcolások ellen: A tok szerkezete két tartós anyagból készült: TPU és PC
- Ütésálló: A sarkokban elhelyezett légpárnáknak köszönhetően ellenáll az esések hatásainak
- A kameravédő takarja a lencsét és védi a magánéletét: Bármikor lefedheti a kamerát
- Tökéletesen illeszkedik az iPhone 13 Pro Max formájához: Nem akadályozza a gombok, hangszórók vagy a töltőport hozzáférését
- Még nagyobb használati kényelem: A beépített fém gyűrű, amely teljesen 360 fokban forgatható, biztonságos fogást és kényelmes filmnézést vagy böngészést biztosít

Átgondolt tervezés
A tok egy rugalmas keretből, egy kemény hátlapból és egy kameravédelemből áll. Az erősített sarkok elnyelik az ütésenergiát, amely egyenletesen oszlik el a tok felületén.

Hátsó kamera védelem
A tok hátulján egy csúsztatható fedél van a kamerának. Megvédi a kamera üvegét a mindennapi használat során keletkező karcolásoktól. Ha videót kell felvennie vagy fényképet kell készítenie, csak el kell csúsztatnia a fedelet a lencse kinyilatkoztatásához.

Átfogó védelem
Az egyedi tervezésnek köszönhetően a kiegészítő az okostelefon teljes házát védi. A készüléke egy védőpáncélban lesz, amely minden veszélytől megóvja.

Könnyű és biztonságos összeszerelés
A kialakításának köszönhetően a kiegészítő könnyen le- és felvehető. És mindezt anélkül, hogy megkarmolná a házat. Még éveken át történő használat után is az eszköz úgy nézhet ki, mint új! Ezen kívül nem kell aggódnia amiatt, hogy a burkolat véletlenül lecsúszik a készülékről.

Megemelt élek
A tok kissé megemelt élei további biztonságot nyújtanak a képernyőnek és a kamerának. Függetlenül attól, hogyan helyezi le a telefont, biztos lehet benne, hogy ezek az elemek nem karcolódnak meg.

Precíz kivágások
Az átfogó védelem ellenére a tok nem korlátozza a szükséges portok, érzékelők és hangszórók hozzáférését. A készülék használatának kényelme semmilyen módon nem csökken. Könnyen csatlakoztathatja hozzá a töltőt, és a hívások vagy értesítések hangjai sem fojtódnak el feleslegesen.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett