Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576267844 Márka: Hurtel

Hybrid Armor Camshield iPhone 14 tok kameravédővel rózsaszín


Cikkszám: Hybrid Armor Camshield iPhone 14 PINK | EAN/Vonalkód: 9145576267844 | Márka: Hurtel

Hybrid Armor Camshield iPhone 14 tok kameravédővel rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Hybrid Armor Camshield iPhone 14 Tok Kameravédővel Rózsaszín A Hybrid Armor Camshield tok hőre lágyuló és tartós anyagból készült, amely kinézetre acélhoz hasonló. A borítás a iPhone 14 készülékhez lett kialakítva, tökéletesen védi a telefont a sérülésektől, mint például esések vagy karcolások (például a zsebben hordott kulcsoktól). A tok rendelkezik egy csúsztatható fedéllel a hátsó kamera számára. Ennek köszönhetően a kamera lencséje védve van a karcolásoktól. További előny azok számára, akik értékelik a magánszférájukat és adatbiztonságukat. A lefedett kamera megakadályozza a videórögzítést, ha valaki távoli hozzáférést szerez a telefonhoz és bekapcsolja a fő kamerát. A kijelző körüli megemelt élek megvédik a karcolásoktól, amikor sík felületre kerül. A beépített fém gyűrű lehetővé teszi a telefon kényelmes egykezes használatát, és állványként is funkcionál. A beépített fémlemez segítségével mágneses autós tartókhoz rögzíthető. Érzékeny gombokkal és portok számára kialakított kivágásokkal rendelkezik. Tökéletes azok számára, akik értékelik a stílust, a minőséget és gondoskodnak eszközükről.

Műszaki adatok:
- Sorozat: Hybrid Armor Camshield
- Anyaga: TPU, PC
- Kompatibilitás: iPhone 14
- Készülék modellkódjai: A2649, A2881, A2884, A2883, A2882
- Szín: Rózsaszín

iPhone 14 Hybrid Armor Camshield Kulcsfontosságú Jellemzők:
- Védelem karcolások ellen: A tok szerkezete két tartós anyagból készült: TPU és PC
- Ellenáll az esések hatásainak, köszönhetően a sarkokban elhelyezett légzsákoknak
- A kameravédő megvédi a telefon lencséjét és magánszféráját. Bármikor lefedheti a kamerát
- Tökéletesen illeszkedik az iPhone 14 formájához. Nem gátolja a gombok, a hangszórók vagy a töltőport hozzáférését
- Még nagyobb használati kényelem. A beépített fém gyűrű, amely teljes 360 fokban elforog, biztonságos fogást és kényelmes filmnézést vagy internetböngészést tesz lehetővé

Átgondolt design: A tok rugalmas keretből, kemény hátlapból és egy kameravédőből áll. A megerősített sarkok elnyelik az ütés energiáját, amely egyenletesen oszlik el a tok felületén.

Hátsó kamera védelem: A fedél hátulján található csúsztatható fedél a kamera számára. Védi a kamera lencséjét a mindennapi használat közbeni karcolásoktól. Amikor videót kell rögzíteni vagy fényképet készíteni, csak el kell tolni a fedelet, hogy láthatóvá váljon a lencse.

Átfogó védelem: A különleges kialakítás megvédi a telefon teljes házát. Az eszköze védőpáncélban lesz, amely minden veszélytől megvédi.

Könnyű és biztonságos felhelyezés: Az kialakítása miatt a tok könnyen fel- és levehető. És mindezt anélkül, hogy megkarcolná a házat. Még évek múltán is úgy nézhet ki az eszköze, mintha új lenne! Emellett nem kell aggódnia amiatt, hogy a tok véletlenül lecsúszna az eszközről.

Megemelt élek: A tok enyhén megemelt élei további biztonságot nyújtanak a kijelző és a kamera lencséje számára. Függetlenül attól, hogyan helyezi le a telefont, biztos lehet benne, hogy ezeket az elemeket nem karcolja meg.

Precíz kivágások: A teljes körű védelem ellenére a tok még mindig garantálja a szükséges portok, szenzorok és hangszórók szabad hozzáférését. Az eszköz használati kényelme semmilyen módon nincs korlátozva. Könnyedén csatlakoztathatja a töltőt, és a hívások vagy értesítések hangjai sem tompulnak feleslegesen.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett