Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900779357693 Márka: Silver Monkey

Silver Monkey SMA014 100W autós töltő 1xUSB-C PD 1xUSB-A QC 3.0 - fekete


Cikkszám: SMA014 | EAN/Vonalkód: 5900779357693 | Márka: Silver Monkey

Silver Monkey SMA014 100W autós töltő 1xUSB-C PD 1xUSB-A QC 3.0 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Silver Monkey SMA014 autós töltő akár 100W teljesítménnyel, USB-C PD és USB-A QC 3.0 csatlakozókkal - fekete

A Silver Monkey SMA014 autós töltő biztosítja a mobil eszközök gyors és biztonságos töltését útközben. Az USB-C és USB-A portoknak köszönhetően könnyedén biztosíthatja okostelefonja és táblagépe teljesítményét anélkül, hogy választania kellene, melyik eszközt töltse először. A töltő optimális töltést garantál mind a kis Bluetooth fejhallgatónak, mind az igényes táblagépeknek. A fejlett védelemmel ellátott Silver Monkey SMA014 töltő megvédi készülékeit a rövidzárlatok és túlfeszültségek ellen. A töltési sebesség, a Quick Charge 3.0 és a Power Delivery technológiákkal való kompatibilitás, valamint a 12-24V-os elektromos rendszerekkel való egyetemes kompatibilitás teszi ezt a töltőt minden vezető számára ideális választássá.

A Silver Monkey SMA014 töltő legfontosabb előnyei:

- Telefonját és táblagépét egyidejűleg tölti, maximalizálva az utazás idejét. Lehetővé teszi két eszköz egyidejű töltését.
- Megvédi eszközeit töltés közben. Az automatikus teljesítmény-beállítás a csatlakoztatott eszközökhöz védelmet nyújt rövidzárlatok és túlfeszültségek ellen.
- Azonnali töltést biztosít a legújabb technológiáknak köszönhetően. Kompatibilis a Quick Charge 3.0 és a Power Delivery technológiákkal.
- Gyorsan visszaállítja az energia különböző eszközökbe. Akár 100W teljesítménnyel tölt.
- Egyetemes megoldás minden típusú járműhöz: személyautóktól a teherautókig. Működik 12-24V-os elektromos rendszerekkel.

Specifikáció:

- Márka: Silver Monkey
- Modell: SMA014
- Csatlakozó típusa:
- 1x USB-C
- 1x USB-A
- Maximális teljesítmény: 100 W
- Kimeneti teljesítmény: 5-20V / 1.5-5A
- Töltési protokoll támogatás: Power Delivery, Quick Charge 3.0
- Fekete szín

Mindig töltött állapotban a használat kényelmével

A Silver Monkey SMA014 autós töltő két eszköz egyidejű töltését kínálja. Ez ideális megoldás azok számára, akiknek nincs idejük arra, hogy várakozzanak a rendelkezésre álló aljzat megüresedésére.

Biztonság, amely nyugalmat biztosít

A Silver Monkey SMA014 töltő intelligens rendszerekkel van felszerelve, amelyek beállítják a töltési teljesítményt és megóvják a túlfeszültség és a rövidzárlat ellen. Ez azt jelenti, hogy a csatlakoztatott eszköz teljesítményétől függetlenül a töltő alkalmazkodni fog hozzá.

Töltési sebesség a modern igényekhez

A töltési sebesség prioritás az Ön számára? A Quick Charge 3.0 és a Power Delivery technológiákkal kompatibilis Silver Monkey SMA014 töltő villámgyors töltést biztosít, így gyorsabban visszatérhet eszközei használatához.

Teljesítmény, amely számít

A 100W-ig terjedő teljesítmény lehetővé teszi még a legigényesebb eszközök gyors töltését is. Legyen szó táblagépről, laptopról vagy okostelefonról, ez a töltő rövid idő alatt megfelelő mennyiségű energiát biztosít.

Határtalan kompatibilitás

A Silver Monkey SMA014 töltő sokoldalúsága vitathatatlan előnye. A 12-24V-os elektromos rendszerekkel való kompatibilitás azt jelenti, hogy könnyedén használhatja különböző típusú járművekben – személyautóktól kezdve a furgonokon át a teherautókig.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett