Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172636579 Márka: Baseus

HUB 7 az 1-ben Baseus Metal Gleam Series USB-C USB-C PD / 3x USB-A / HDMI / SD TF - szürke


Cikkszám: B00030708811-00 | EAN/Vonalkód: 6932172636579 | Márka: Baseus

HUB 7 az 1-ben Baseus Metal Gleam Series USB-C USB-C PD / 3x USB-A / HDMI / SD TF - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

HUB 7 az 1-ben Baseus Metal Gleam Series - szürke A Baseus Metal Gleam sorozat egy modern és sokoldalú szórakoztató központ, amely minden multimédiás csatlakoztatási igényt kielégít. A különféle portokkal, könnyű fém burkolattal és egyedi funkciókkal rendelkező készülék nemcsak megkönnyíti az életet, hanem hatékonyabbá is teszi, egyedülálló elektronikai élményt kínálva. A Baseus Metal Gleam Series legfontosabb előnyei:- Különféle portok: Fel van szerelve HDMI, USB-A, USB-C, SD/TF portokkal, így ez a HUB rengeteg csatlakozási lehetőséget kínál, megszünteti a korlátokat és teljes körű támogatást nyújt különféle eszközök számára.
- USB-C PD számítógépek töltéséhez: A Power Delivery lehetővé teszi a számítógépek gyors és hatékony töltését, így mindig készen állsz az indulásra, még útközben is.
- Könnyű fém burkolat: Az elegáns, könnyű fémből készült burkolat nemcsak szilárd felépítést biztosít, hanem stílust és presztízst is hozzáad a munkahelyedhez.
Specifikáció:- Márka: Baseus
- Sorozat: Metal Gleam Series
- Szürke szín
- Csatlakozó típus:
- 1x USB-C (apa)
- 1x USB-C PD
- 3x USB-A 3.0
- 1x HDMI 4K 60Hz
- 1x SD/TF
Sokféle port minden igényhez A Baseus Metal Gleam Series 7 az 1-ben HUB széles portkínálatot nyújt, beleértve a HDMI, USB-A, USB-C és SD/TF portokat. Ez azt jelenti, hogy egyszerre több eszközt is könnyen csatlakoztathatsz, bonyodalmak nélkül, biztosítva a teljes multimédiás élményt. USB-C PD a gyors töltésért Az USB-C Power Delivery-vel a HUB nemcsak multimédiás csatlakozásokat támogat, hanem hordozható áramforrást is nyújt a laptopodhoz. Ez ideális megoldás azok számára, akiknek mindig készen kell állniuk a cselekvésre. Könnyű fém burkolat az eleganciáért és tartósságért Sokkal jobb, mint a hagyományos műanyag tokok, a könnyű fém konstrukció nemcsak védi a belső elektronikát, hanem egyedi megjelenést is kölcsönöz a terméknek, amely biztosan felkelti a figyelmet. Kompakt kialakítás, mobilitás és könnyű használat Kompakt mérete és integrált kialakítása miatt a Baseus Metal Gleam Series 7 az 1-ben HUB könnyen hordozható, ideális megoldás aktív emberek számára, akik komplett mobil dokkolóállomásra vágynak. Elengedhetetlen kiegészítő szakemberek és technológiai rajongók számára A távoli szakemberek és technológiai rajongók számára egyaránt elengedhetetlen eszköz a HUB, amely javítja a termelékenységedet és lehetővé teszi, hogy élvezhesd az eszközeid teljes potenciálját.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett