Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116711030 Márka: JOYROOM

Joyroom JR-ZS392 autós telefontartó (szellőzőre erősíthető) - Fekete


Cikkszám: JR-ZS392 | EAN/Vonalkód: 6956116711030 | Márka: JOYROOM

Joyroom JR-ZS392 autós telefontartó (szellőzőre erősíthető) - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom JR-ZS392 gravitációs telefon tartó szellőzőrácsra - fekete

A Joyroom JR-ZS392 ideális kombinációja a modern technológiának és stílusnak, amit a kényelem és biztonság jegyében terveztek az autóvezetés során. Az innovatív gravitációs mechanizmussal felszerelt tartó egy kézzel is kényelmesen kezelhető, biztosítva a telefon stabil rögzítését. Az acélból készült, megerősített klipsz teszi a tartót rendkívül strapabíróvá és biztonságossá, garantálva, hogy a telefonod a helyén marad még nehéz körülmények között is. Az antizaj kialakítás csendes és sima működést biztosít, növelve a használati kényelmet. Kiváló minőségű alumíniumból készült, így a Joyroom JR-ZS392 tartós és elegáns, tökéletesen illeszkedik bármely autó belső teréhez. Elengedhetetlen eszköz minden sofőr számára, aki értékeli a kényelmet és a stílust.

Specifikáció:
- Márka: Joyroom
- Modell: JR-ZS392
- Telepítési hely: Szellőzőrács
- Anyag: ABS, PC, alumínium
- Szín: Fekete

A Joyroom JR-ZS392 legfontosabb előnyei:

Precíz, csendes működés: Az antizaj kialakítás révén a tartó csendesen működik, növelve a vezetési kényelmet felesleges zavaró zajok nélkül.

Rendkívül biztonságos tartás: A megerősített acél klipsz biztosítja a tartó stabil rögzítését a szellőzőrácson, garantálva a telefon stabilitását minden helyzetben.

Egyszerű egykezes kezelés: A gravitációs mechanizmus lehetővé teszi a telefon gyors és egyszerű elhelyezését és kivételét egy kézzel, ami különösen hasznos vezetés közben.

Tartósság és stílus: Az alumíniumból készült tartó nemcsak elegáns megjelenésű, hanem magas tartóssággal is rendelkezik, hosszú távú befektetést biztosítva.

Antizaj kialakítás a precíz, csendes működésért
A precíz antizaj kialakításnak köszönhetően a Joyroom JR-ZS392 csendesen működik, így minden utazáshoz ideális társ. Függetlenül a körülményektől, élvezheted a csendes és stabil működést zavaró hangok és rezgések nélkül.

Acél klipsz garantálja a rendkívül biztonságos rögzítést
A továbbfejlesztett acél klipsz biztosítja a tartó rendkívüli stabilitását a szellőzőrácson. Ez azt jelenti, hogy telefonod biztonságosan rögzítve lesz még éles manőverek vagy hepehupás utak során is, kiküszöbölve az esés vagy elmozdulás kockázatát.

Gravitációs mechanizmus az egyszerű, egykezes kezelésért
Az innovatív gravitációs mechanizmus lehetővé teszi a problémamentes egykezes kezelést. Csak helyezd a telefont a tartóba, és a kapcsok automatikusan igazodnak a méretéhez, biztosítva a stabilitást és biztonságot. Ez különösen hasznos funkció, amely megkönnyíti a mindennapi használatot az autóban.

Tartós és stílusos alumínium kialakítás
A Joyroom JR-ZS392 nemcsak funkcionalitást nyújt, hanem stílust is. Kiváló minőségű alumíniumból készült, így egyesíti a tartósságot és az elegáns megjelenést. A robusztus anyagok hosszú élettartamot biztosítanak, míg a modern dizájn tökéletesen kiegészíti autód belső terét, egy csipetnyi eleganciát adva hozzá.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett