Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172655846 Márka: Baseus

Hub 4in1 Baseus UltraJoy USB-A&USB-C to 4xUSB3.0+USB-C (szürke)


Cikkszám: B0005280B811-13 | EAN/Vonalkód: 6932172655846 | Márka: Baseus

Hub 4in1 Baseus UltraJoy USB-A&USB-C to 4xUSB3.0+USB-C (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus UltraJoy 4 az 1-ben hub USB-A&USB-C to 4xUSB3.0+USB-C (szürke).
A Baseus UltraJoy 4 az 1-ben hub új szintre emeli a számítógépes munkát. Négy USB3.0 portot és egy USB-C portot kínál, és akár 5 Gbps sebességgel képes adatokat átvinni. Dupla csatlakozókkal is ellátták - USB-C és USB-A, így könnyedén csatlakoztatható különböző interfésszel rendelkező eszközökhöz.

Akár 4 elérhető USB-A port
A hub akár 4 USB-A portot is biztosít, lehetővé téve eszközök, mint például egér, billentyűzet, kártyaolvasó vagy USB meghajtó szabad csatlakoztatását. Továbbá, mindegyik port képes akár 5 Gbps sebességű fájlátvitelre, így nem kell túl sokáig várni a fotók vagy videók célba érésére!

Megbízható tápellátás igényes feladatokhoz
A Baseus UltraJoy erőteljes USB-C 5V tápcsatlakozójával még a legigényesebb perifériák stabilitását is garantálja. Lehetővé teszi akár 22TB kapacitású merevlemezek zökkenőmentes csatlakoztatását és támogatását, ami ideális nagy mennyiségű adatot kezelő szakemberek számára. Ellentétben az olyan hubokkal, amelyek nem rendelkeznek dedikált tápegységgel, és amelyek megterhelhetik a CPU-t, a Baseus UltraJoy megvédi a portot a sérülésektől és biztosítja a zökkenőmentes kapcsolatot az adatátvitel megszakításának vagy túlterhelésének kockázata nélkül.

Tartósság és megbízhatóság
A beépített chipnek köszönhetően a hub megbízható, zökkenőmentes működést biztosít még teljes terhelés alatt is. Emellett többrétegű árnyékolása biztosítja, hogy mentes legyen az interferenciától. Ugyanakkor az eszköz rendkívül tartós - lángálló anyagból készült. További védelemmel is rendelkezik rövidzár és túlfeszültség ellen.

Dupla csatlakozó, széles kompatibilitás
Több különböző porttal felszerelt eszközöd van? Nem gond - a Baseus UltraJoy hub a legtöbb eszközzel működik együtt! A termék egy speciálisan kialakított dupla USB-A + USB-C csatlakozót kínál, így kompatibilis a legtöbb számítógéppel, laptoppal, táblagéppel és okostelefonnal a piacon. Ráadásul a Plug&Play rendszer révén a beállítása rendkívül egyszerű és gyors. A hub tökéletesen működik olyan operációs rendszerekkel, mint a Windows, macOS és Linux.

Kompakt design
A Baseus UltraJoy Hub rendkívül könnyű és kompakt - formája és mérete egy kis markerhez hasonlít. Ennek eredményeként mindig magaddal viheted - könnyen elfér a táskádban, hátizsákodban vagy akár a zsebedben is. Könnyedén magaddal viheted munkába, egyetemre vagy nyaralásra!

Gyártó: Baseus
Név: UltraJoy Series 4-Port HUB AIR
Modell: B0005280B811-13
Szín: Szürke
Elérhető portok: 4x USB-A, 1x USB-C
USB-C feszültség: 5 V - 3 A
USB-A átvitel sebessége: Akár 5 Gbps
Kimenet: 5 V - 0.9 A
Kompatibilis operációs rendszerek: Windows, macOS, Linux
Anyag: Alumínium ötvözet + (PC + ABS)
Súly: Körülbelül 58,5 g
Méretek: 26 x 125,4 x 16 mm
Kábel hossza: 22,5 cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett