Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9490713933657 Márka: HOFI

Hofi Anti Spy Glass Pro+ Galaxy A54 5G privát szűrős üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 9490713933657 | Márka: HOFI

Hofi Anti Spy Glass Pro+ Galaxy A54 5G privát szűrős üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Hofi Anti Spy Glass Pro+ edzett üveg kiváló megoldás azok számára, akik értékelik az adatvédelem és a biztonság fontosságát. Az alkalmazott privát szűrős technológia korlátozza a képernyő láthatóságát a kívülállók számára, védve az illetéktelen hozzáféréstől és növelve a beszélgetéseink és üzeneteink titkosságát.

A Hofi Anti Spy Glass Pro+ kiváló védelmet nyújt a kijelzőnek a karcolások, ütések és horpadások ellen, így a telefon hosszú ideig tökéletes állapotban marad. A gyártó 9H keménységi szintet biztosít a tízfokozatú skálán. Nem befolyásolja az érintésérzékenységet és a képernyő színének telítettségét. Ezenfelül magas minőségű oleofób bevonattal van ellátva, ami minimalizálja az ujjlenyomatok jelenlétét.

Kiemelkedő simaságának köszönhetően kellemes a tapintásra, ami növeli a telefon használatának komfortját. Emellett a könnyű telepítési eljárásnak köszönhetően bárki, még a kevés tapasztalattal rendelkező felhasználók is egyszerűen felhelyezhetik az üveget.

Telepítés után ne felejtsd el eltávolítani és újra hozzáadni az ujjlenyomatokat - ha elérhetők.
A kijelző élek különböző csiszolásai miatt bármely üveg telepítése után "levegőgyűrű" alakulhat ki a kijelző körül. Ez a helyzet az adott készülék képernyőjének csiszolásából ered.
Nézd meg, milyen egyszerű: https://www.youtube.com/watch?v=KG1DA3Y_dJw&ab_channel=FlavourDesign%7CAutoryzowanysklepSpigen

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) A telepítést közvetlenül fürdés után kezd meg a fürdőszobában - a vízgőz elnyeli a légköri port, ami nem zavar majd az installáció során.
2) Alaposan tisztítsd és zsírtalanítsd a képernyő felületét, majd száraz ruhával fényesítsd.
3) Telepítsd a fóliát a lehető legpontosabban - két darab csíkkal pozicionálhatod, melyeket az eszköz oldalához rögzíthetsz.
4) Távolítsd el a légbuborékokat, alaposan nyomd le körkörös mozdulatokkal néhány másodpercig. Ezt tedd úgy, hogy a ragasztóréteg minél jobban összekapcsolódjon a képernyővel.

A TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100% eredeti
- Eredeti csomagolásban
- 9H keménység
- 2.5D csiszolt élek, kellemes tapintású
- Oleofób bevonat
- Tökéletes átlátszóság
- Privát szűrős funkció
- Nem befolyásolja az érintési funkciókat
- Egyszerű telepítés
- Méretek: 152x70mm

A CSOMAG TARTALMA:
1 x Hofi Anti Spy Glass Pro+ üvegfólia
1 x Telepítési készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett