Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108498890 Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy A54 5G 9H üvegfólia a 3mk HardGlass Lite sorozatból


Cikkszám: 3mk HardGlass Max Lite Black(570)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108498890 | Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy A54 5G 9H üvegfólia a 3mk HardGlass Lite sorozatból


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3680 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung Galaxy A54 5G 9H üvegfólia a 3mk HardGlass Lite sorozatból

Aggódsz a képernyő sérülése miatt, ami a legfontosabb eleme a Samsung Galaxy A54 5G készülékednek? Ha igen, akkor van egy tökéletes megoldásunk számodra – a 3mk HardGlass Max Lite védőüveg, amely maximális védelmet és nyugalmat biztosít számodra! A HardGlass Max Lite üveg legmagasabb 9H keménységének köszönhetően könnyedén ellenáll minden fenyegetésnek, mint például a karcok és repedések. Többé nem kell aggódnod a kijelző vagy annak széleinek sérülése miatt. Az üveg nagyon könnyen telepíthető és tökéletesen illeszkedik még a lekerekített kijelzős telefonokhoz is. Könnyedén beállíthatod a pozícióját anélkül, hogy légbuborékok maradnának alatta.

A HardGlass Max Lite üveg egyik legfontosabb előnye az innovatív oleofób bevonat, amely abszolút gátat képez a zsíros foltokkal és ujjlenyomatokkal szemben. Többé nem kell aggódnod a telefon kijelzőjének piszkossága miatt, mert az üveg tisztán tartja azt. Emellett a kristálytiszta szerkezet torzításmentes képet biztosít. Ne várj tovább, gondoskodj okostelefonod védelméről a HardGlass Max Lite segítségével és élvezd a maximális védelmet és tökéletesen sima kijelzőt. Ez az üveg még a játékosok telefonjai számára is tökéletes, garantálva a sima ujjcsúszást. Fektess be a készüléked védelmébe most!

Specifikáció:
- Márka: 3mk
- Sorozat: 3mk HardGlass Lite
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A54 5G
- Készülék modell kódok:
- SM-A546ELGC
- SM-A546EZKC
- SM-A546EZKD
- SM-A546ELVD
- SM-A546BLGCEUB
- SM-A546BZKCEUB
- SM-A546BLVCEUB
- SM-A546BZWCEUB
- SM-A546BLGDEUB
- SM-A546BZKDEUB
- SM-A546BLVDEUB
- SM-A546BZWDEUB
- SM-A546BZKCEUE
- SM-A546BLVCEUE
- SM-A546BLGCEUE
- SM-A546BZWCEUE
- SM-A546BZWDEUE
- SM-A546BLGDEUE
- SM-A546BLVDEUE
- SM-A546BZKDEUE
- SM-A546EZWDTHL
- SM-A546EZKCTHL
- SM-A546ELVCTHL
- SM-A546ELGCTHL
- SM-A546BZKCEEB
- SM-A546BZKDEEB

- Keménység: 9H

Legfontosabb jellemzők a 3mk HardGlass Lite üveg számára Samsung Galaxy A54 5G-hez:
- A képernyő maximális védelme - A HardGlass Max Lite üveg rendkívül tartós védelmet nyújt a karcolások, repedések és ütések vagy esések által okozott sérülésekkel szemben. Ennek köszönhetően a vásárló nyugodt lehet telefonja állapotát illetően.
- Könnyű telepítés és precíz illeszkedés - Az Inviscid-Sil ragasztóanyag különleges tulajdonságainak köszönhetően a HardGlass Max Lite üveg tökéletesen alkalmazkodik a kijelzőhöz, légbuborékok nélkül. Ez biztosítja a gyors és egyszerű telepítést, amelyet bárki könnyedén elvégezhet.
- Kristálytiszta szerkezet - A HardGlass Max Lite nemcsak tartós, hanem magas képminőséget is biztosít. A kristálytiszta szerkezetnek köszönhetően a vásárló torzításmentes és tükörsima képet élvezhet okostelefonján.
- Innovatív oleofób bevonat - A HardGlass Max Lite üveget egy innovatív oleofób bevonattal gazdagították, amely megakadályozza az olajos foltok és ujjlenyomatok megjelenését a kijelzőn. A vásárló most már anélkül használhatja telefonját, hogy annak tisztasága miatt aggódna.
- Kompatibilitás a lekerekített kijelzőkkel - A HardGlass Max Lite üveg tökéletesen alkalmazkodik a lekerekített kijelzős okostelefonokhoz, ami azt jelenti, hogy a vásárlónak nem kell aggódnia, hogy telefonja illeszkedik-e a védőüveghez. Ez biztosítja, hogy a készüléket anélkül használhatja, hogy a képernyő sérülésétől félne.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett