Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168433375 Márka: Heiman

Heiman HS8OS-TY jelenlétérzékelő


Cikkszám: HS8OS-TY | EAN/Vonalkód: 5906168433375 | Márka: Heiman

Heiman HS8OS-TY jelenlétérzékelő


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Heiman HS8OS-TY intelligens jelenlétérzékelő
A Heiman HS8OS-TY egy fejlett érzékelőeszköz, amely megbízhatóságot és precizitást biztosít az emberi mozgás és jelenlét érzékelésében. Zigbee technológia támogatásával a készülék kompatibilis a Tuya platformmal, lehetővé téve az egyszerű integrációt az otthoni okos eszközökkel. Az érzékelő akár 7 méteres sugáron belül érzékeli a mozgást, és 0-1200 lux közötti fényerőt mér, lehetővé téve az automatikus világításvezérlést.

Fejlett érzékelési technológia
A Heiman HS8OS-TY érzékelő mikrohullámú technológiát alkalmaz a mozgás és statikus jelenlét pontos érzékelésére, így még a legkisebb mozdulatokat is képes érzékelni. 360 fokos érzékelési szöggel és 3 méteres ajánlott szerelési magassággal a készülék teljes fedettséget biztosít a megfigyelt területen, kiküszöbölve a holtpontokat.

Integráció a Tuya rendszerrel
A készülék kompatibilis a Tuya platformmal és működik a Tuya Zigbee gateway-jel, lehetővé téve az okos kapcsolatot az otthoni egyéb eszközökkel. Ez lehetővé teszi az érzékelő számára a világítás, légkondicionálás és más okos otthoni rendszerkomponensek automatikus vezérlését, igazodva az aktuális környezeti feltételekhez.

Továbbfejlesztett Zigbee jel
Egy speciális Zigbee funkció lehetővé teszi az átviteli jel erősítését, kiterjesztve a kommunikációs hatótávolságot nyílt térben akadályok nélküli 70 méterre. Ez biztosítja a megbízható csatlakozást és rendszerstabilitást, még nagy otthonokban vagy irodákban is.

Diszkrét telepítés
A Heiman HS8OS-TY mennyezetre szerelhető, lehetővé téve a helyiség belső terébe való integrálást. Kompakt méreteivel (76 × 51 mm) az érzékelő nem feltűnő, mégis hatékony. A készülék többféle helyen telepíthető, például tornácokon, nappalikban, hálószobákban és fürdőszobákban, teljes otthoni automatizálást biztosítva.

Beállítás és személyre szabás
Az érzékelő lehetőséget biztosít az érzékenység beállítására, lehetővé téve annak testreszabását. Valós idejű értesítéseket küld a Smart Life alkalmazásba, amikor mozgást észlel, így a ház folyamatos megfigyelését bárhonnan biztosítva.

Felhasználás különféle környezetekben
A Heiman HS8OS-TY otthonokban, irodákban vagy hotelekben egyaránt jól működik, kényelmet és biztonságot nyújtva a felhasználóknak. A fényerő automatikus igazítása a környezeti feltételekhez és az okos otthoni rendszerekkel való integráció miatt sokoldalú megoldást jelentenek a modern terekben.

Gyártó: Heiman
Modell: HS8OS-TY
Működési feszültség: 100-240 VAC, 50/60 Hz
Hálózat: Zigbee
Hatótávolság: ≤70 m (nyílt tér akadályok nélkül)
Érzékelési távolság: ≤7m
Megvilágítás mérési tartomány: 0~1200 lux
Érzékelési szög: 360°
Telepítési magasság: 3 m (ajánlott)
Működési hőmérséklet: -10°C ~ +55°C
Működési páratartalom: ≤95% (nem kondenzáló)
Méretek: 76 x 51 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett