Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037360407 Márka: AVATTO

ZigBee Avatto LZTS02-EU-W1 okos fénykapcsoló (fehér)


Cikkszám: LZTS02-EU-W1 | EAN/Vonalkód: 6976037360407 | Márka: AVATTO

ZigBee Avatto LZTS02-EU-W1 okos fénykapcsoló (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Avatto LZTS02-EU-W1 érintésvezérlésű kapcsoló tökéletes választás okos otthonodhoz. Lehetővé teszi, hogy kényelmesen kapcsolhasd fel és le a lámpát, és a TUYA / Smart Life alkalmazással távolról is irányíthatod a világítást. A készülék vezérlésére használhatod az Amazon Alexa és a Google Assistant hangalapú asszisztenseket is. A kapcsoló vízálló, és elegáns, minimalista kialakításával tűnik ki. A termék 1 gombbal van felszerelve, és támogatja a ZigBee 3.0 kommunikációs protokollt - a megfelelő működéshez szükség van egy további ZigBee központra (nem tartozék).

Távoli vezérlés az alkalmazással
Nem vagy benne biztos, hogy lekapcsoltad-e a villanyt, mielőtt elhagytad a házat? Többé nem kell aggódnod - csak vedd elő telefonodat! A kapcsoló kompatibilis a TUYA / Smart Life alkalmazással, így távolról, okostelefonod segítségével is ki- és bekapcsolhatod a világítást. Emellett lehetőséged van időzítők és ütemtervek létrehozására is. Szoktál 7:00-kor kelni és 23:00-kor lefeküdni? Állítsd be úgy a fényeket, hogy ezekben az időpontokban automatikusan ki- és bekapcsoljanak.

Még több lehetőség
Az alkalmazás számos további lehetőséget kínál. Például összekapcsolhatod eszközeidet és csoportosan vezérelheted őket. Lehetőség van arra is, hogy kapcsolókat párosíts más eszközökkel és okos jeleneteket hozz létre. Használj például egy mozgásérzékelőt, hogy a fények automatikusan felkapcsoljanak, amikor belépsz a házba! Az eszközeidet megoszthatod a család többi tagjával is, hogy ők is irányíthassák őket okostelefonjukról.

Hangvezérlés
Kötötten vagy miközben főzöl és szükséged lenne egy kis extra világításra? Vagy talán kényelmesen fekszel az ágyban és le szeretnéd kapcsolni a fényt? Nem probléma - az Avatto kapcsoló kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa okos asszisztensekkel. Így hangutasításokkal is vezérelheted! Mostantól elegendő néhány szó és gyorsan fel- vagy lekapcsolhatod a fényeket.

Fejlett kialakítás
A kapcsoló stílusos, minimalista dizájnnal rendelkezik - tökéletesen kiegészíti bármilyen berendezést. Egyszerű kialakításának köszönhetően nagyon könnyen tisztítható - elég időnként letörölni a port róla. Kiemelkedő tartóssággal és ellenállással bír a fakulás, karcolások és egyéb sérülések ellen. Emellett vízálló is - bátran felszerelheted a fürdőszobába. Az eszköz háttérvilágítással is rendelkezik, amelyet bármikor be- vagy kikapcsolhatsz.

Egyszerű telepítés - kényelmes használat
A készülék felszerelése nem fog sok időt venni igénybe és nem fog problémát okozni - nincs szükség semleges vezetékre. A kapcsoló emellett képes megjegyezni állapotát - még akkor is, ha az áram kimarad, automatikusan visszaállítja az utolsó beállításokat, amint a hiba elhárul. Ezen kívül a termék gombja nagyon kellemes tapintású, és kényelmes működést tesz lehetővé.

Gyártó: Avatto

Modell: LZTS02-EU-W1

Szín: Fehér

Gombok száma: 1

Névleges teljesítmény: 3-400 W / csatorna

Névleges áramerősség: 10 A

Bemeneti feszültség: AC 110-240 V, 50/60 Hz

Készenléti fogyasztás: 0,45 W / 0,1 mA

Wi-Fi sávszélesség: 2,4 GHz

Anyaga: ABS

Panel anyaga: Edzett üveg

Méretek: 86 x 86 x 33 mm

Támogatott rendszerek: iOS 8.0, Android 4.0 és későbbi

Alkalmazás: TUYA / Smart Life

Kompatibilitás: Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, SmartThings

ZigBee protokoll: ZigBee 3.0

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett