Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6939119079895 Márka: havit

Havit Freego1 Air bluetooth fülhallgató (bézs)


Cikkszám: E510BT(Freego1 Air) | EAN/Vonalkód: 6939119079895 | Márka: havit

Havit Freego1 Air bluetooth fülhallgató (bézs)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Havit Freego1 Air Vezeték Nélküli Fülhallgató (Bézs).
Fedezd fel a hallgatás új dimenzióját! A Havit Freego1 Air vezeték nélküli fülhallgatók innovatív irányított technológiát használnak, hogy kiváló minőségű hangot nyújtsanak, miközben minimalizálják a halláskárosodás kockázatát. Könnyű és gondosan megtervezett kialakításuk révén kiváló választás, különösen azok számára, akik aktív életmódot folytatnak.

Óvja a hallását
A Havit Freego1 Air segítségével élvezheti kedvenc zenéit, miközben továbbra is tisztában lehet környezetével. A fülhallgatók úgy vannak tervezve, hogy biztonságosan továbbítsák a hangot anélkül, hogy lefednék a fülét, megóvva ezzel a lehetséges károsodástól vagy irritációtól. Ideálisak azok számára, akik zenét szeretnének hallgatni futás, biciklizés vagy városi séták közben, miközben teljesen kézben tartják a környezeti hangokat.

Merülj el a zenében
A Havit fülhallgatók egy lenyűgöző hangvilágba repítenek. A 16,2 milliméteres meghajtókkal felszerelve rendkívül tiszta hangzást nyújtanak, amely feltárja kedvenc zenéinek új árnyalatait. A 360°-os panorámahang olyan érzést kelt, mintha minden irányból zene venné körül.

Hosszú üzemidő
Most egész nap élvezheti kedvenc zenéit! A Havit Freego1 Air 80 mAh-s akkumulátora több mint 15 órás használatot biztosít egyetlen töltéssel. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a gyakori újratöltés miatt! A teljes feltöltés csupán 2 órát vesz igénybe, így hamarosan újra használatra készek lesznek.

Ideális sportolóknak
A fülhallgatók könnyű, mégis tartós kialakításuk révén tökéletesen illeszkednek a fül alakjához, stabilan a helyükön maradva még intenzív edzések során is. Emellett LED háttérvilágítással is rendelkeznek, hogy sötétedés után is biztonságban legyen kültéri tevékenységei során. Ez segít láthatóvá válni a többi közlekedő számára esti futások vagy biciklitúrák során.

Gyártó: Havit
Modell: Freego1 Air
Szín: Bézs
Meghajtók: 16,2 mm
Bluetooth verzió: 5.2
Akkumulátor kapacitása: 80 mAh
Töltési idő: körülbelül 2 óra
Töltési interfész: USB-C
Működési idő:
Zenelejátszás: 15,6 óra (60% hangerőn)
Telefonbeszélgetés: 8,5 óra (60% hangerőn)
Méretek: 130,5 x 98,6 x 47,5 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett